پنج‌شنبه, 25 مهر 1398

با حضور معاون اول رئیس جمهور؛

‌همایش ملی روز روستا و عشایر در خراسان جنوبی(بیرجند) برگزار شد

روستاییان و عشایر کانون اصلی خودکفایی کشور در حوزه مواد غذایی هستند

ششمین همایش ملی روز روستا و عشایر با حضور جهانگیری معاون اول رییس‌جمهور ر خراسان جنوبی ‌برگزار شد.

به گزارش خبرگزاریها ، دوشنبه 15 مهرماه جاری  ششمین همایش ملی روز روستا و عشایر با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیر جهاد کشاورزی، وزیر ورزش و جوانان و وزیر نیرو  در سالن اجلاس پیام نور بیرجند برگزار شد.

این همایش در بیرجند با حضور وزرای جهادکشاورزی، وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی، وزیر نیرو و وزیر ورزش و جوانان، تنی چند از  معاونین وزرا، مدیرعامل چندین بانک خصوصی و دولتی و 50 دستگاه اجرایی کشور برگزار گردید.

معاون اول رییس جمهور طی سخنانی با تأکید بر این که یکی از جهت گیری‌های اصلی انقلاب اسلامی دستیابی به عدالت بوده است ، گفت: خواست امام (ره)، مقام معظم رهبری و مردم عدالت است و اگر مفهوم عدالت از جامعه‌ای رخت بربندد بدون تردید مشکلات اساسی در آن جامعه ایجاد خواهد شد. وی با اشاره به برگزاری این همایش در استان خراسان جنوبی گفت: چهل درصد جمعیت استان در روستاها زندگی می کنند و حتی در مناطقی نظیر سربیشه تمام مردم روستانشین هستند و برگزاری این همایش در استان ابتکار خوبی است که باید ادامه یابد.

دکتر جهانگیری ادامه داد: مسأله روستا و عشایر جزو مسایل جدی و تعیین کننده ایران است و روستاییان و عشایر در اقتصاد، فرهنگ و تمدن این سرزمین نقش بسزایی دارند که باید به آن اشاره کرد.

معاون اول رییس جمهور با تأکید بر لزوم شناخت و شناسایی ظرفیت های فرهنگی و تمدنی روستاهای کشور گفت: قطعاً این رخداد موجب تقویت وحدت ملی و احساس غرور و همبستگی می شود و ما مسئولان موظفیم گذشته افتخار‌آفرین ملت ایران را مکتوب کنیم.

برپایی نمایشگاه معرفی دستاوردهای روستایی و عشایری و انعقاد تفاهم نامه از سوی وزرا و رؤسای سازمان ها و نهادهای حمایتی مختلف در راستای توسعه مناطق روستایی و عشایری از جمله برنامه‌های پیش بینی شده در این همایش است.از دیگر دستاوردهای همایش روز ملی روستا و عشایر میتوان به  انعقاد 8 تفاهم‌نامه با وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی کلان کشور اشاره نمود که  چهار تفاهم‌نامه مختص استان خراسان جنوبی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی در این رابطه گفت: وزیر جهادکشاورزی در سفر به خراسان جنوبی تعدادی از پروژه‌ها بازدید نموده  و چند طرح را نیز افتتاح کردند.  غلامرضا قوسی افزود:  در این سفر معاون اول رئیس جمهور، وزیر جهاد کشاورزی به همراه جمعی از وزرا و استانداران کشور به مناسبت روز ملی روستا و عشایر در سفر به استان  خراسان جنوبی ، از بسیاری پروژه‌های جهاد کشاورزی بازدید به عمل آوردند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی بیان کرد: بازدید از استخر دو منظوره پرورش ماهی، بازدید از سایت الگویی تولید محصول سالم زرشک و باغات زرشک، افتتاح واحد فرآوری و بسته‌بندی زرشک تعاونی روستایی شهید رجایی از  جمله این برنامه‌ها  میباشد.

قوسی یادآور شد: بازدید از باغات عناب زرشک و آبیاری تحت فشار، رونمایی از دو رقم ژنوتیپ عناب، بازدید و افتتاح گلخانه در مجتمع گلخانه‌ای و شرکت در همایش ملی روز روستا وعشایر از مهم‌ترین برنامه‌های سفر محمود حجتی، وزیر جهاد کشاورزی و هیئت همراه به خراسان جنوبی است.

همچنین به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی ،  همزمان با روز ملی روستا و عشایر ، وزیر جهاد کشاورزی و هیات همراه  ، در معیت مهندس قوسی ریاست سازمان جهادکشاورزی استان ، مهندس مقری ریاست مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی و جمعی دیگر از مسئولین استانی، از پروژه های کشاورزی استان خراسان جنوبی ، منجمله  کلنگ زنی سازه آبخیزداری روستای حاجی آباد مود  به نیابت از یکصد سازه آبخیزداری استان  ، پروژه آبزی پروری روستای شوکت آباد و مجتمع گلخانه ای شهرستان خوسف   بازدید نمودند.

امتیاز :  ۱/۰۰ |  مجموع :  ۱

5.3.12.0