جمعه, 25 آبان 1397
عنوان : اولین جایزه زنان در علم به ۱۶ پژوهشگر زن برتر كشور اعطا شد / جایزه رتبه اول و سوم گروه كشاورزی به پژوهشگران موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع كشور تعلق گرفت
 ۱۳۹۶/۰۶/۰۱

اولین جایزه زنان در علم به ۱۶ پژوهشگر زن برتر کشور اعطا شد

در اولین دوره برگزاری جایزه زنان در علم ، ۱۶ زن محقق در گروه‌های علوم پایه، پزشکی، فنی و مهندسی، کشاورزی، علوم انسانی و هنر موفق به دریافت جایزه زنان در علم شدند.
اولین جایزه  زنان در علم به ۱۶ پژوهشگر زن برتر کشور اعطا شد

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری ،  اولین دوره جایزه زنان در علم با حضور دکتر محمد فرهادی (وزیر سابق علوم ، تحقیقات و فناوری) ، دکتر معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، دکتر وحید احمدی معاون پژوهش‌و فناوری وزیر علوم، دکتر ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور، دکتر سعدان زکایی رئیس مرکز نظارت و ارزیابی آموزش عالی، دکتر عبدالحسین فریدون مشاور وزیر علوم و مدیرکل دفتر وزارتی و دکتر الهه حجازی مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده در کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

اسامی برگزیدگان به این شرح است:

گروه علوم پایه – پزشکی : دکتر اعظم ایرجی‌زاده، دکتر افسانه صفوی، دکتر سیده زهرا بطحایی، دکتر هاجر ابراهیم نجف آبادی، دکتر لیلا آزادبخت و دکتر طوبی غضنفری.

برگزیدگان گروه فنی و مهندسی : دکتر ماهرخ شایسته، دکتر زهرا رنجبر و دکتر رویا دستجردی

برگزیدگان گروه کشاورزی: دکتر زیبا جم زاد، دکتر زهرا امام جمعه، دکتر فاطمه سفید کن ، دکتر محبت محبی

برگزیدگان گروه علوم انسانی : دکتر شمس‌السادات زاهدی، دکتر منیژه قهرودی تالی

برگزیدگان گروه هنر: دکتر مهناز شایسته فر

شایان ذکر است که در این مراسم ، دکتر الهه حجازی مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده ، طی سخنانی اظهار داشت: با توجه به بررسیهای صورت گرفته که نشان‌دهنده فعالیتهای مثبت و مفید زنان عضو هیات علمی دانشگاه هاست؛ جایزه زنان در علم، هر دو سال یک بار به زنان دانشمند اعطا می شود. در حال حاضر حدود 17 درصد اعضای هیات علمی دانشگاههای کشور را زنان تشکیل می دهند و هدف مجموعه ما این است که با شناسایی و معرفی پژوهشگران برگزیده که تولیدکننده دانش واقعی هستند، فرصتهای بیشتری برای ارتقای پژوهشگران زن فراهم کنیم. وی در پایان خاطرنشان نمود که انتشارمقاله، کتاب، انجام طرح پژوهشی، داشتن دستاوردهای پژوهشی و فناورانه و انجام فعالیتهای در راستای توسعه و ترویج علم شاخص های انتخاب محققان زن کشور برای دریافت جایزه زنان در علم است. در ادامه مراسم دکتر فرهادی و سرکار خانم دکتر ابتکار در مورد نقش زنان در علم و اثرات موثر آنان در طی سالهای اخیر به ویژه در عرصه های دانشگاهی و تحقیقاتی مطالبی را  بیان نمودند.

همانگونه که ذکر شد در اولین دوره اعطای این جایزه به ۱۶ زن محقق در گروه‌های علوم پایه – پزشکی، فنی – مهندسی، کشاورزی، علوم انسانی و هنر اهدا شد. جوایز در سه رتبه اول تا سوم تعیین گردیده بود که در گروه کشاورزی ، منابع طبیعی و صنایع غذایی جایزه اول به خانم دکتر زیبا جم زاد و جایزه سوم به خانم دکتر فاطمه سفیدکن از موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور اهدا گردید.

روابط عمومی سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی