چهارشنبه, 2 اسفند 1396
عنوان : امضاء تفاهم­نامه همكاری بین موسسه تحقیقات فنی و مهندسی كشاورزی، پارك علم و فناوری استان قزوین و مركز تحقیقات و آموزش كشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین
 ۱۳۹۶/۱۱/۲۴

امضاء تفاهم­نامه همکاری بین موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، پارک علم و فناوری استان قزوین و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین

روز دوشنبه  16 بهمن ماه جاری ، تفاهم ­نامه همکاری بین موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، پارک علم و فناوری استان قزوین و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین در محل پارک علم و فناوری استان قزوین به امضاء  مسئولین ذیربط  رسید.

به منظور بهره ­گیری از توانمندی­ها و ظرفیت­های علمی، پژوهشی و آزمایشگاهی موجود، گسترش فعالیت­های پژوهشی و فنی، استفاده بهینه از فرصت­های قانونی و ظرفیت­های تجاری ­سازی برای یافته های پژوهشی، ایجاد ارتباط سازماندهی شده و هدفمند در راستای تسریع روند تبدیل ایده به ثروت و حمایت از شرکت­ها و محصولات دانش بنیان، تفاهم­نامه همکاری فیمابین آقای دکتر فریبرز عباسی، رئیس مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، آقای دکتر یوسف گرجی مهلبانی، رئیس  پارک علم و فناوری استان قزوین و آقای دکتر مهرزاد مستشاری محصص رئیس  مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین در روز دوشنبه  16 بهمن ماه ، در محل پارک علم و فناوری استان قزوین امضاء و مبادله شد.

شایان ذکر است که مدت این تفاهم نامه از تاریخ 16 بهمن ماه 96 لغایت 16 بهمن ماه 98 (به مدت 2 سال ) تعیین گردیده که تمدید ، بازنگری ، اصلاح و هرگونه تغییرات اساسی در  مفاد آن ، با توافق طرفین امکان پذیر است و هیچیک از طرفین حق تعلیق و یا  واگذاری موضوع تفاهم نامه را به اشخاص ثالث ( جزءا" یا کلا" ) ندارند.

شرح موضوع این تفاهم نامه بقرار زیر است :

* بستر سازی مناسب برای ایجاد هسته های فناور و شرکت های دانش بنیان

* همکاری در زمینه توسعه علم و فناوری با انجام پژوهش های مورد نیاز

* همکاری در برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی تخصصی

* سازماندهی نمایشگاه ها و کنفرانس های تخصصی مرتبط با فناوریهای نوین منتج از تحقیقات.

در ادامه این  جلسه، پس از گفتگو در خصوص نحوه همکاری مشترک، آقای دکتر عباسی و هیات همراه از پارک علم و فناوری استان قزوین و همچنین آزمایشگاه، پایلوت­ها و امکانات موجود در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین بازدید نمودند.