چهارشنبه, 25 مهر 1397
عنوان : درنشست اتاق فكر صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری، برافزایش سرمایه صندوق شركت های دانش بنیان بخش كشاورزی تاكیدشد
 ۱۳۹۷/۰۳/۱۹

سومین نشست اتاق فکر صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری با حضور دکتر اسکندر زند معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، دکتر غلامحسین طهماسبی قائم مقام سازمان، دکتر احمد زارع فیض آبادی مشاور رئیس سازمان ، دکتر ولدان مدیر کل دفترامور فناوری ، دکتر ابراهیمی مشاور رئیس سازمان، مهندس الهام رضایی، مهندس آرش مظفری نماینده شرکت های دانش بنیان بخش کشاورزی،مهندس شهریاری مدیر عامل صندوق حمایت ازتوسعه پژوهش و فناوری در بخش کشاورزی، مهندس محمود قصاع مسئول دبیرخانه صندوق های پژوهش و فناوری شنبه 19 خردادسال جاری در دفتر رئیس سازمان برگزار شد.

دکتر زند معاون وزیر و رئیس سازمان ضمن تاکید بر تحقق رسالت شکل گیری صندوق حمایت ازتوسعه پژوهش و فناوری بخش کشاورزی در راستای تقویت شرکت های دانش بنیان کشاورزی، ایجاد مزیت برای طرح های پژوهشی قابل تجاری سازی موسسه های تحقیقاتی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی را از دیگر کارکرد های این صندوق برشمرد. وی هم چنین با اشاره به ضرورت  ارتقای کارآمدی صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری در تعامل با  بخش خصوصی، بهره مندی از تمام ظرفیت های قانونی به منظور افزایش سرمایه  صندوق  در حمایت از تحقیقات بخش کشاورزی را خواستار شد.

دکتر ولدان مدیر کل دفترامور فناوری ضمن مروری بر چشم انداز و ماموریت های صندوق حمایت ازتوسعه پژوهش و فناوری کشاورزی، با طرح موضوع "همکاری با صندوق نوآوری و شکوفایی" این اقدام را برای افزایش توان مالی صندوق  موثر دانست و خواستار بحث وتبادل نظر اعضای اتاق فکر پیرامون الزامات قانونی آن شد.

مهندس محمود قصاع مسئول دبیرخانه صندوق های پژوهش و فناوری،  ضمن بیان این مطلب که تاکنون 38 صندوق پژوهش و فناوری موفق به دریافت مجوز تاسیس شده اند، رویکرد این صندوق را در حمایت از شرکت های دانش بنیان بخش کشاورزی در مجموعه وزارت جهادکشاورزی درمقایسه با سایر دستگاه های اجرایی قابل تقدیر خواند. وی هم چنین با برشمردن مزایای همکاری مشترک صندوق حمایت ازتوسعه پژوهش و فناوری در بخش کشاورزی و صندوق نوآوری و شکوفایی، توضیحاتی پیرامون سرمایه گذاری ریسک پذیر و اهداف آن بیان داشت و راهکارهای عملیاتی برای تعامل این دو صندوق و هم افزایی آن ارائه داد.

روابط عمومی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی