دوشنبه, 25 تير 1397
عنوان : بازدید مسئول حوزه نمایندگی  ولی فقیه در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج ‏كشاورزی از مركز تحقیقات و آموزش كشاورزی و منابع طبیعی اصفهان
 ۱۳۹۷/۰۴/۲۰

بازدید مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج ‏كشاورزی   از مركز تحقیقات و آموزش كشاورزی و منابع طبیعی  اصفهان

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان، ‏حجه الاسلام و المسلمین سعیدیان  مسئول حوزه نمایندگی  ولی فقیه در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج ‏کشاورزی در تاریخ 20 تیرماه 1397 از مرکز تحقیقات و آموزش اصفهان بازدید نمودند.

‏ حجه الاسلام و المسلمین سعیدیان در ابتدای حضور خود در مرکز در جلسه شورای هماهنگی که با حضور معاونین مرکز و روسای بخش های ‏تحقیقاتی و ستادی برگزار شد، شرکت نمود.

در این جلسه دکتر جعفرآقایی معاون ‏پشتیبای و توسعه مدیریت و منابع انسانی گزارشی از وضعیت نیروی انسانی شاغل در مرکز ‏ارائه نمود. سپس دکتر دوازده امامی معاون پژوهشی و فناوری گزارشی از دستاوردهای ‏علمی و اجرای طرح های تحقیقاتی در  مرکز ارائه کرد.  ‏ در ادامه دکتر ایراندوست معاون آموزشی مرکز، گزارشی از کارهای انجام شده در مجموعه ‏آموزشی مرکز و دانشگاه علمی کاربردی کشاورزی ارائه نمود و افزود: تا کنون بیش از ‏‏5000 نفر از این واحد دانشگاهی فارغ التحصیل و وارد محیط کار شده اند.

حجه الاسلام و المسلمین سعیدیان در ادامه حضور خود در مرکز از کلاس کارشناسان پهنه ‏کشاورزی بازدید نمود و  در بیانات خود، استقلال در زمینه کشاورزی را بسیار مهم ‏دانست و افزود: اگر در کشاورزی استقلال نداشته باشیم، حتی اگر در کلیه زمینه های دیگر ‏مستقل باشیم باز هم محتاج به دیگران خواهیم بود. وی با اشاره به کمبود آب در کشور، مدیریت ‏و بهروری در کشاورزی را عامل افزایش تولید محصول با کفیت بیان نمود.‏