به گزارش روابط عمومی سازمان تات به نقل از مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی، محمد زمانیان در کارگاه ملی«انتقال یافتههای تحقیقاتی لوبیا» در پردیس تحقیقات و آموزش لوبیای خمین که در قالب بیست و چهارمین تور رسانه ای دانش بنیان سازمان تات برگزار شد، افزود: از حدود 400 رقم معرفی شده در محصولات مختلف، 24 رقم مربوط به لوبیاست.
وی افزود: لوبیا نقش مهمی را در امنیت غذایی کشور بازی می کند و جایگاه ویژه ای در تامین پروتئین و نیاز غذایی مردم دارد.
زمانیان یکی از مزیت های پردیس تحقیقات و آموزش لوبیای خمین را واقع شدن در منطقه ای با منابع ژنی قوی دانست و گفت: امروزه صد در صد ارقام لوبیا که در کشور کشت می شود از ارقامی است که توسط محققین سازمان تات معرفی شده است .
رئیس موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر ادامه داد: هرساله حدود 15 پروژه تحقیقاتی به صورت اختصاصی روی لوبیا در موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر اجرا می شود.
وی افزود: با توجه به اینکه سطح زیر کشت لوبیا در کشور حدود 100 هزار هکتار است اما عملکرد در واحد سطح این محصول در ایران 2 برابر متوسط جهانی است که نشان می دهد ایران در جایگاه خوبی قرار دارد و رقم هایی که معرفی شده اند رقم های خوبی بوده است.
جهت دریافت لینک کانال ایتای سازمان کلیک کنید