به گزارش روابط عمومی سازمان تات، پژمان آزادی در گفتوگو با خبرنگارخبرگزاری آنا، به ضرورت راهکار مناسب خروج از این شرایط پرداخت و گفت: باید از فناوری هوش مصنوعی بیش از گذشته در این بخش استفاده کنیم چراکه با توجه به ازدیاد جمعیت، حفظ امنیت غذایی مردم در اولویت است و باید از ابزارهای نوین در کشت و کشاورزی استفاده شود.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به ضرورت راهکار مناسب خروج از این شرایط پرداخت و گفت: باید از فناوری هوش مصنوعی بیش از گذشته در این بخش استفاده کنیم چراکه با توجه به ازدیاد جمعیت، حفظ امنیت غذایی مردم در اولویت است و باید از ابزارهای نوین در کشت و کشاورزی استفاده شود.
قائممقامپژوهشگاه در امورفناوری ادامه داد: در حوزه کشاورزی با بهرگیری از هوش مصنوعی، مصرف ۲۵ درصد منابع آبی کاهش مییابد که این رقم باعث ایجاد حفظ امنیت غذایی و همچنین موجب فاصله گرفتن بخش کشاورزی از بحران شدید کمبود آب میشود.
برنامه ریزی به کارگیری هوش مصنوعی در بخش کشاورزی
عضو هیئت علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی اظهار کرد: شرکتهای ملی فناورانه در راستای توسعه و بهرگیری از هوش مصنوعی در بخش کشاورزی حضور دارند و در زمینههای مختلف فعالیت میکنند، اما کشاورزان باید برای استفاده از فناوریهای روز و کشت با روشهای نوین و به کارگیری هوش مصنوعی آگاهانهتر برنامه ریزی و تصمیم گیری کنند.
وی تصریح کرد: به کارگیری فناوری تنها راه توسعه مناسب و بهبود وضعیت بخش کشاورزی است که شاید تا به امروز به خوبی از آن استفاده نشده است.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی تاکید کرد: دولت باید سیاست گذاریهای کلان کشور را در مسیر توسعه و بهره وری تسهیل کند و همچنین با حمایت و همکاری با سایر بخش ها، موانع و چالشهای این راه را برای شرکتهای استارتآپی و دانش بنیان هموار کند.
قائممقامپژوهشگاه در امورفناوری با اشاره به اینکه دولت مخالفتی برای استفاده از فناوری هوش مصنوعی در بخش کشاورزی ندارد، ادامه داد: با توجه به اقدام دولت در راه اندازی سازمان و ستاد هوش مصنوعی متوجه شده ایم از بهره وری و توسعه هوش مصنوعی حمایت میکند.
حمایتهای دولت از بروز و استفاده از فناوری هوش مصنوعی در بخش کشاورزی
این مسئول در پاسخ به این سوال که حمایتهای دولت از بروز و استفاده از فناوری هوش مصنوعی در بخش کشاورزی تا به چه اندازه سرعت عمل خواهد داشت؛ گفت: زیر ساختهای خوبی برای استفاده از فناوری هوش مصنوعی در کشور وجود دارد، اما دولت به صورت جدی نمیتواند در این حوزه فعالیت کند، اما میتواند ریل گذاری مناسبی د ربهره گیری از فناوری داشته باشد بنابراین اگر در حوزه سیاست گذاری بتواند به خوبی عمل کند و چالش زدایی انجام دهد قطعا مسیر هموار میشود.
آزادی افزود: دولت باید از هوش مصنوعی در بخش کشاورزی استفاده بیشتر کند حتی برای این بخش کارگروهی و یا ستاد هوش مصنوعی در حوزه کشاورزی تاسیس کنند چرا که با توجه به وضعیت موجود بحران آب و افزایش تقاضا، در بخش حفظ امنیت غذایی با بحرانها و چالشهای ناشی از این بحران مواجه خواهیم شد.
جهت دریافت لینک کانال ایتای سازمان کلیک کنید