به گزارش روابط عمومی سازمان تات، به نقل از مرکز تحقیقات ابریشم کشور؛ نخستین مرحله از تحویل تخم نوغانهای تفریخشده به تعداد هزار و 800 جعبه تخم نوغان با همکاری مرکز تحقیقات ابریشم کشور و بخش خصوصی انجام شد. این فرآیند با حضور مجید فرزانه، سرپرست مرکز توسعه نوغانداری کشور و احمد اسدپور، رئیس اداره تولید تخم نوغان و پرورش کرم ابریشم کشور به بخش اجرایی سپرده شد تا در اختیار نوغانداران استان گیلان قرار گیرد.
تفریخ علمی و اصولی تخم نوغان برای موفقیت پرورش کرم ابریشم حیاتی است و نیازمند شرایط محیطی مناسب و رعایت اصول بهداشتی است. این عملیات، بهعنوان مرحلهای حساس در زنجیره تولید ابریشم، تحت نظارت کارشناسان مرکز تحقیقات ابریشم کشور و بخش خصوصی با بهرهگیری از ظرفیتهای علمی و فنی انجام شده است.
مرکز تحقیقات ابریشم کشور بر اهمیت استفاده از تخمهای نوغان باکیفیت تأکید کرده و این همکاری را گامی در جهت ارتقای کیفیت تولید و حمایت از نوغانداران منطقه دانسته و این روند در راستای توسعه پایدار صنعت نوغانداری ادامه خواهد یافت.