• ساعت : ۰۷:۰۹
  • تاريخ :
     ۱۴۰۴/۰۲/۳۰ 
  • تعداد بازدید : 71
بازدید رئیس سازمان تات از مؤسسه تحقیقات چای و آزمایشگاه‌های ملی چین
در جریان سفر غلامرضا گل‌محمدی، معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به چین، بازدیدی تخصصی از مؤسسه تحقیقات چای و آزمایشگاه‌های ملی تعیین کیفیت، مواد مؤثر، باقیمانده سموم و فلزات سنگین چای وابسته به آکادمی علوم کشاورزی یانان انجام شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان تات، در این بازدید، مراحل مختلف نمونه‌گیری، ارزیابی کیفیت چای‌های ارگانیک و غیرارگانیک، تعیین متابولیت‌ها و میزان باقیمانده آفت‌کش‌ها و فلزات سنگین مورد بررسی قرار گرفت. روش‌های نوین ارزیابی کیفیت چای شامل بررسی شاخص‌های ظاهری، حسی و شیمیایی بود که در آزمایشگاه‌های مجهز این مؤسسه اجرا می‌شد.

آنالیز نمونه‌ها با استفاده از دستگاه‌های پیشرفته کروماتوگرافی نظیر GC-MS و LC-MS صورت می‌گرفت. این دستگاه‌ها با دقت و حساسیت بالا، قابلیت شناسایی مقادیر بسیار ناچیز از باقی‌مانده آفت‌کش‌ها و متابولیت‌های آن‌ها را دارند. همچنین طیف‌سنجی جرمی نیز به عنوان روشی مکمل برای شناسایی دقیق‌تر ترکیبات به کار گرفته می‌شد.

این بازدید در راستای توسعه همکاری‌های علمی و فنی بین مراکز تحقیقاتی دو کشور و بهره‌گیری از تجارب موفق چین در حوزه کنترل کیفیت محصولات کشاورزی، به ویژه چای، انجام شد.

 

photo18737811973 (1).jpg

photo18737811944 (1).jpg

6.1.15.0
V6.1.15.0