به گزارش روابط عمومی سازمان تات، در این بازدید، مراحل مختلف نمونهگیری، ارزیابی کیفیت چایهای ارگانیک و غیرارگانیک، تعیین متابولیتها و میزان باقیمانده آفتکشها و فلزات سنگین مورد بررسی قرار گرفت. روشهای نوین ارزیابی کیفیت چای شامل بررسی شاخصهای ظاهری، حسی و شیمیایی بود که در آزمایشگاههای مجهز این مؤسسه اجرا میشد.
آنالیز نمونهها با استفاده از دستگاههای پیشرفته کروماتوگرافی نظیر GC-MS و LC-MS صورت میگرفت. این دستگاهها با دقت و حساسیت بالا، قابلیت شناسایی مقادیر بسیار ناچیز از باقیمانده آفتکشها و متابولیتهای آنها را دارند. همچنین طیفسنجی جرمی نیز به عنوان روشی مکمل برای شناسایی دقیقتر ترکیبات به کار گرفته میشد.
این بازدید در راستای توسعه همکاریهای علمی و فنی بین مراکز تحقیقاتی دو کشور و بهرهگیری از تجارب موفق چین در حوزه کنترل کیفیت محصولات کشاورزی، به ویژه چای، انجام شد.
.jpg)
.jpg)