• ساعت : ۲۳:۴۱
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۰۶/۱۳ 
  • تعداد بازدید : 118
محقق بخش تحقیقات علوم دامی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی خوزستان در جمع شترداران:
توسعه گردشگری خوزستان با پرورش شتر/ اقتصادی شدن پرورش شتر با توجه به تولید گوشت، شیر و پشم
محقق بخش تحقیقات علوم دامی مرکز در جمع شترداران گفت: برای اقتصادی شدن پرورش این دام لازم است در نگهداری آن هم‌زمان به تولیدات مختلف آن توجه شود؛ علاوه‌برآن ضرورت دارد شرایط نگهداری آن به لحاظ جایگاه و تغذیه بهبود یابد.

به گزارش روابط‌عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، در راستای طرح جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم 11 شهریور با حضور عزیز کردونی محقق بخش تحقیقات علوم دامی مرکز کارگاه آموزشی در ارتباط با "مدیریت پرورش دام" برای پرورش‌دهندگان دام (شتر، گوسفند و گاو) شهرستان هویزه در محل مرکز خدمات جهاد کشاورزی شهید علم‌الهدی برگزار شد.
 کردونی در جمع شترداران ضمن برشمردن مزایای پرورش شتر گفت: برای اقتصادی شدن پرورش این دام لازم است در نگهداری آن هم‌زمان به تولیدات مختلف آن شامل تولید گوشت، شیر و پشم توجه شود؛ علاوه‌برآن ضرورت دارد شرایط نگهداری آن به لحاظ جایگاه و تغذیه بهبود یابد.

وی در ادامه افزود: باتوجه‌ به شرایط جغرافیای استان و وجود شنزارهای موجود می‌توان از این دام در توسعه گردشگری نیز استفاده کرد.
 گفتنی است؛ در حال حاضر شترداران منطقه با مشکلات زیادی از قبیل کمبود عرصه‌های چرای شتر و نداشتن جایگاه مناسب نگهداری دام مواجه هستند و برای توسعه کار خود از مسئولین مربوطه تقاضای مساعدت و همکاری دارند.
 در ادامه کارگاه آموزشی، دلایل بروز نفخ و روش‌های جلوگیری از بروز این عارضه در گوسفند و گاو تشریح شد؛ همچنین در ارتباط با نحوه استفاده از علوفه سورگوم توضیحات لازم ارائه شد.

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان کلیک کنید

 

untitled.jpg

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.15.0
    V6.1.15.0