• ساعت : ۱۰:۱۲
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۰۹/۱۰ 
  • تعداد بازدید : 84
عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی صفی‌آباد آموزش داد؛
راهكارهای افزایش تولید محصول در مناطق دارای آب‌وخاك شور
عضو هیأت علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات کشاورزی صفی‌آباد استفاده از راهکارهای مختلف نظیر توسعه گیاهان مقاوم به شوری سازگار با منطقه، اختلاط آب شور و شیرین و تغییر آرایش کاشت (مانند کف‌کاری، کاشت در کنار پشته و یا آبیاری جویچه‌ای یک‌درمیان) را در افزایش تولید محصول در مناطق دارای آب‌وخاک شور مؤثر دانست.

به گزارش روابط‌عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی‌آباد دزفول؛ روز یکشنبه ۴ آذرماه کارگاه آموزشی ترویجی در خصوص استفاده از آب‌های نامتعارف در کشاورزی با حضور کشاورزان پیشرو و کارشناسان کشاورزی شهرستان گتوند برگزار شد.

 در این کارگاه محمد خرمیان؛ عضو هیأت علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات کشاورزی صفی‌آباد با معرفی آب‌های نامتعارف شامل فاضلاب‌های صنعتی، خانگی، پساب کشاورزی و آب‌های شور و تعریف ویژگی‌های هر یک از این آب‌ها، به مضرات آبیاری با هر یک از این آب‌ها به‌ویژه فاضلاب‌های خام خانگی که در برخی مناطق گتوند رایج است پرداخت.

 خرمیان با تأکید بر اینکه هم اکنون در برخی مناطق از آب‌های شور سطحی و زیرزمینی برای آبیاری محصولات استفاده می‌شود، استفاده از راهکارهای مختلف نظیر توسعه گیاهان مقاوم به شوری سازگار با منطقه، اختلاط آب شور و شیرین و تغییر آرایش کاشت (مانند کف‌کاری، کاشت در کنار پشته و یا آبیاری جویچه‌ای یک‌درمیان) را در افزایش تولید محصول در مناطق دارای آب‌وخاک شور مؤثر دانست.

جهت دریافت لینک کانال ایتای سازمان کلیک کنید

photo_۲۰۲۴-۱۱-۲۴_۱۰-۰۵-۴۱.jpg

photo_۲۰۲۴-۱۱-۲۵_۲۲-۰۷-۰۲.jpg

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.15.0
    V6.1.15.0