• ساعت : ۰۹:۰۲
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ 
  • تعداد بازدید : 329
در راستای افزایش دانش و مهارت زنان روستایی در زمینه کشت سبزی و صیفی؛
برگزاری كارگاه آموزشی تولید و پرورش سبزی و صیفی در منطقه رویان
 کارگاه آموزشی تولید و پرورش سبزی و صیفی باهدف ارتقای دانش و مهارت زنان روستایی در زمینه کشت سبزی و صیفی توسط مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان (شاهرود) در منطقه رویان شهرستان شاهرود برگزار شد.

 به گزارش روابط‌عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان (شاهرود)، در این کارگاه آموزشی که با همکاری مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود برگزار شد، محمود حسن‌آبادی محقق باغبانی مرکز در زمینه آشنایی با انواع سبزی و صیفی، اهمیت اقتصادی و تغذیه‌ای سبزی و صیفی، آشنایی با شرایط آب‌وهوایی مناسب برای کشت و انتخاب بذر مناسب توضیحات لازم را به فراگیران ارائه داد.

 حسن‌آبادی با بیان لزوم شناخت انواع خاک و نیازهای غذایی گیاهان، در خصوص روش‌های اصلاح خاک گفت: با استفاده از کودهای دامی و گیاهی و شیمیایی و روش‌های اصلاحی دیگر می‌توان بستر مناسبی برای کشت سبزی و صیفی محیا کرد.

 این محقق باغبانی مرکز در مورد روش‌های کشت گفت: سبزیجات و صیفی‌جات را می‌توان به‌صورت کشت مستقیم بذر در خاک، کشت نشایی و کشت در گلخانه و محیط‌های کنترل‌شده تولید نمود.

 وی ضمن تأکید بر اهمیت مدیریت مصرف آب و جلوگیری از هدررفت افزود: در آبیاری بایستی از روش‌های نوین با حداکثر صرفه‌جویی در مصرف آب استفاده نمود.

حسن‌آبادی سپس به آفات و بیماری‌های سبزیجات و صیفی‌جات اشاره کرد و گفت: استفاده از سموم و کودهای ارگانیک و توجه به کشت ارگانیک و پایدار در تولید سبزیجات و صیفی‌جات ضروری است.

مدرس کارگاه در ادامه مزایای استفاده از فناوری‌های نوین در کشت سبزی و صیفی را برشمرد.

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان کلیک کنید 

roha2.jpgroha1.jpg

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.15.0
    V6.1.15.0