به گزارش روابط عمومی معاونت موسسه برنج، دوشنبه 15 بهمن، در راستای استفاده بهینه از کودهای شیمیائی در تولید محصول برنج، کارگاه آموزشی تغذیه برنج توسط محمدیان محقق خاکشناسی و عضو هیات علمی معاونت موسسه تحقیقات برنج در سالن جلسات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بابل برگزار شد.
موضوعات مطرح شده در این کارگاه آموزشی شامل نقش عناصر غذایی در سلامت محصول برنج، اصول اساسی مدیریت مصرف کود، نوع، روش، مقدار و زمان مصرف آن، روش صحیح نمونه برداری خاک شالیزاری و کوددهی اراضی با توجه به نتایج آزمون خاک، اهمیت مصرف کود دی آمونیوم فسفات به عنوان کود پایه در زراعت برنج به دلیل تاثیری که در پنجه دهی گیاهچه برنج دارد و معرفی علائم کمبود عناصر غذایی در گیاهچه برنج و رفع آن با مصرف کودهای ازته، فسفاته، پتاسه و کودهای حاوی سولفات روی با توجه به نوع کمبود بود.
شایان ذکر است حیدری مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در مدیریت شهرستان، ایزدی معاون فنی اجرائی، روسای ادارات تولیدات گیاهی و آموزش و ترویج، مسئولین مراکز، کارشناسان پهنه و بهره برداران در این دوره حضور داشتند.
