• ساعت : ۰۸:۵۲
  • تاريخ :
     ۱۴۰۴/۰۱/۲۶ 
  • تعداد بازدید : 22
با هدف تدوین ماموریت ها و چشم انداز تحقیقاتی موسسه تحقیقات پنبه کشور؛
نخستین جلسه شورای اداری موسسه تحقیقات پنبه كشور در سال 1404 برگزار شد
نخستین جلسه شورای اداری موسسه تحقیقات پنبه کشور با حضور رئیس موسسه،معاون پژوهشی،روسای ادارات و بخش های تحقیقاتی با دستور کار تدوین ماموریت ها و چشم انداز تحقیقاتی سال جدید،بررسی مسائل و نیازهای کارگری ایستگاه های تحقیقاتی و خدماتی ستاد، در تاریخ یکشنبه ۲۴ فروردین و در محل حوزه ریاست موسسه تحقیقات پنبه کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات پنبه کشور نخستین جلسه شورای اداری موسسه تحقیقات پنبه کشور با حضور رئیس موسسه،معاون پژوهشی،روسای ادارات و بخش های تحقیقاتی با دستور کار تدوین ماموریت ها و چشم انداز تحقیقاتی سال جدید،بررسی مسائل و نیازهای کارگری ایستگاه های تحقیقاتی و خدماتی ستاد، در تاریخ یکشنبه ۲۴ فروردین و در محل حوزه ریاست موسسه تحقیقات پنبه کشور برگزار شد.

قربانی قربانی رییس موسسه تحقیقات پنبه کشور،در ابتدا با ذکر یاد و نام شهدا و اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در ابتدای سال جدید اشاره کرد و گفت: باید در جهت تحقق شعار سال و مطالبات مقام معظم رهبری و سیاست های سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی با تمام توان برای اجرای تحقیقات و یافته های علمی کاربردی تلاش کرد .

رئیس موسسه تحقیقات پنبه کشور برنامه های موسسه در جهت تحقق "سرمایه گزاری برای تولید" را همکاری با بخش های خصوصی در جهت تشویق آنان به سرمایه گزاری در امر کشاورزی و نیز موفق آمیز و کاربردی بودن طرح های تحقیقاتی دانست ‌.

قربانی همچنین از مدیران بخش های مختلف خواست در رعایت دستورالعمل ها، قوانین و مقررات اداری،مالی موجود تمام توان خود را بکار گیرند.

در ادامه جلسه معاون پژوهشی و روسای بخش های تحقیقاتی و ادارات موسسه گزارشی از فعالیت های واحد مربوطه در سال 1403 ارائه دادند .

رئیس موسسه تحقیقات پنبه کشور در پایان بر اجرای برنامه های پیشنهادی موسسه برای سال 1404 در چهارچوب برنامه هفتم و دستورالعمل ها و انتظارات وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تات تاکید کرد و اظهار امیدواری نمود که انشاالله در سال جاری بتوانیم با جدیت و پشتکار همه همکاران و انتقال یافته های جدید تحقیقاتی به بخش اجرا بتوانیم در جهت رفع بخشی از مشکلات کشاورزان پنبه کار قدم برداشته و در جهت افزایش عملکرد و اقتصادی تر شدن این محصول گام های موثری برداریم .

shora1.jpg

shora2.jpg

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.15.0
    V6.1.15.0