• ساعت : ۱۲:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۱۱/۱۰ 
  • تعداد بازدید : 201
مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره):
برگزاری دهمین جلسه كمیته برنامه‌ریزی رویداد كاهش ضایعات محصولات كشاورزی و غذایی
دهمین جلسه كمیته برنامه‌ریزی رویداد كاهش ضایعات محصولات كشاورزی و غذایی برگزار شد.

 

 به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره)؛ دهمین جلسه کمیته برنامه‌ریزی رویداد کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی؛ با رویکرد نان و سبزی و صیفی روز دوشنبه هشتم بهمن ماه با حضور میررحیمی رئیس مرکز و اعضای کمیته بصورت حضوری-مجازی در سالن شتابدهی آموزش بهره‌برداران برگزار شد.

میررحیمی با بیان مراحل اجرای رویدادهای مختلف در مرکز گفت: دوره مقدماتی این رویداد از تیرماه سال جاری آغاز شد و برنامه‌ریزی و اقدامات متعددی در راستای اطلاع‌رسانی و جمع‌آوری ایده‌/فناوری انجام شد. در گام دوم ارزیابی اولیه 130 ایده و فناوری رسیده به دبیرخانه رویداد انجام شده است. وی افزود: در گام سوم ارزیابی نهایی ایده‌ها‌، ارتباط با ایده‌پردازان و ارتباط با سرمایه‌گذاران و نهایتا اجرای رویداد در سی‌ام بهمن‌ماه و یکم اسفند‌ماه انجام می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: برنامه‌ریزی و اجرای رویدادها توسط این مرکز با هدف ورود ایده‌ها به چرخه تولید ثروت در کشور می باشد و اظهار امیدواری کرد پس از اجرای این رویداد، ایده‌های برتر و منتخب به مرحله تجاری‌سازی و تولید ثروت برسند.

شایان ذکر است در راستای  این رویداد، تا کنون 10 جلسه کمیته برنامه‌ریزی، شش کارگاه آموزشی، شش جلسه چالش معکوس و دو پیش رویداد برگزار شده است و سیزدهم بهمن ماه نیز آخرین پیش رویداد برگزار خواهد شد.

 در طول جلسه فرآیند داوری ایده‌ها، نحوه غربالگری ایده‌ها، برگزاری نمایشگاه جانبی رویداد مورد بررسی قرار گرفت و اعضای کمیته نظرات و پیشنهادات خود را بیان کردند.

جهت دریافت لینک کانال ایتای سازمان کلیک کنید

1 (3).jpg

1 (6)_6387360539763129700.jpg


 

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.15.0
    V6.1.15.0