به گزارش روابط عمومی سازمان تات به نقل از موسسه آموزش و ترویج کشاورزی؛ محمد مهدی قاسمی در این همایش که با حضور سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران، مجری طرح گندم و برنج وزارت جهاد کشاورزی، معاونین، مدیران، محققان و کارشناسان جهاد کشاورزی مازندران و کشاورزان پیشرو درمرکز ترویج و توسعه تکنولوژی هراز برگزار شد؛گفت:علیرغم شرایط اقلیمی که مناسب نبود؛ اما ورود تکنولوژی های نوین در بخش کشاورزی سبب شد به افزایش تولیدات دست پیدا کنیم.
رییس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی با بیان اینکه در حال حاضر ۸۵ میلیون نفر جمعیت داریم و بالغ بر ۱۲۵ میلیون تن محصولات کشاورزی تولید می شود، گفت: باید سموم و کودهایی که در محصولات تولیدی مورد استفاده قرار می گیرد سلامت جامعه را حفظ کند.
بابک مؤمنی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران دراین همایش گفت:بخش کشاورزی مازندران جزء بزرگترین اقتصاد کشور است؛ شاید از لحاظ حجم تولیدات رتبه دهم را داشته باشیم اما از لحاظ محصولاتی که تولید می کنیم بالاترین نقش را در اقتصاد کشور داریم.
وی با بیان اینکه مازندران استان معین امنیت غذایی کشور است؛ادامه داد:سالیان سال است تراز تجاری منفی و رشد اقتصادی منفی را تجربه کردیم و تنها بخشی که رشد اقتصادی مثبت، پویا و مولد داشت؛ اما از زنجیره ارزش آن حمایت کافی و لازم انجام نشد؛ بخش کشاورزی بود.
مؤمنی خاطرنشان کرد: سن جامعه کشاورزی ما افزایش یافته است و اگر قرار است بخش کشاورزی به نسل بعد تحویل داده شود باید برای اقتصادی کردن کشاورزی و زنجیره کردن ارزش اقتصادی، بر روی تکنولوژی های نوین کار کنیم.
این مقام مسؤول خاطرنشان کرد: تحول در بخش کشاورزی نیاز به جراحی دارد و این جراحی قطعا هزینه دارد، باید از استانی که محصولات کشاورزی آن می تواند بازارهای جهانی را فتح کند، برای این تحول اقدام و هزینه آن را پرداخت کنیم.
گفتنی است : در این همایش مزایا، چالشها، رویکردها، الزامات و سیاستهای الگوی کشت در توسعه محصولات پاییزه اراضی شالیزاری، معرفی محصولات سازگار با شرایط شالیزار وافزایش ضریب کشت در اراضی شالیزاری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان کلیک نمایید
