• ساعت : ۱۳:۰۶
  • تاريخ :
     ۱۴۰۴/۰۳/۱۹ 
  • تعداد بازدید : 18
مشاور مدیرعامل گروه اقتصاد مردمی نیک‌اندیشان بازرگان پارسه :
افزایش بهره‌وری در كشاورزی بدون تكیه بر دانش سازمان تات ممكن نیست
مشاور مدیرعامل گروه اقتصاد مردمی نیک‌اندیشان بازرگان پارسه روز یکشنبه (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) در آیین امضای تفاهم‌نامه همکاری با سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) با اشاره به جایگاه برجسته این سازمان در تولید دانش و یافته‌های علمی، گفت: «این روزها همه درباره افزایش بهره‌وری در کشاورزی صحبت می‌کنند، اما حقیقت آن است که بدون حرکت در لبه دانش، بهره‌وری صرفاً یک شعار خواهد بود.»

 به گزارش روابط عمومی سازمان تات، مشاور مدیرعامل گروه اقتصاد مردمی نیک‌اندیشان بازرگان پارسه گفت: افزایش بهره‌وری در کشاورزی بدون حرکت در لبه دانش و بهره‌گیری از ظرفیت‌های سازمان تات ممکن نیست.

وی افزود: «سازمان تات مجموعه‌ای گسترده از یافته‌های تحقیقاتی ارزشمند در سراسر کشور در اختیار دارد که پاسخ روشنی به نیاز امروز ما در افزایش بهره‌وری و امنیت غذایی است. هدف از این تفاهم‌نامه نیز دقیقاً انتقال و ترویج این دانش در عرصه تولید و بهره‌گیری عملی از آن است.»

مشاور مدیرعامل این گروه اقتصادی با اشاره به اینکه تفاهم‌نامه با هماهنگی و مشارکت کامل مدیران پژوهشی سازمان تات تدوین شده، اظهار داشت: «بنده معمولاً از تفاهم‌نامه‌هایی که در حد کاغذ باقی می‌مانند استقبال نمی‌کنم، اما امروز همزمان با امضای تفاهم‌نامه، یک قرارداد اجرایی واقعی نیز در حوزه تولید علوفه با همکاری شرکت رشد پایدار (از زیرمجموعه‌های گروه اقتصاد مردمی) و نظارت فنی محققان سازمان تات امضا شد.»

وی ادامه داد: «در این قرارداد، استفاده از رقم هیبریدی هلیا که تنها رقم هیبرید معرفی‌شده توسط مؤسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال است، در دو مزرعه در سال جاری عملیاتی خواهد شد. این رقم با هدف کاهش مصرف آب و افزایش عملکرد در تولید علوفه طراحی شده است.»

وی در پایان تأکید کرد: «بر اساس مفاد تفاهم‌نامه، یک کارگروه مشترک از نمایندگان سازمان تات و گروه اقتصاد مردمی، وظیفه پایش مستمر، پیگیری اجرای بندهای تفاهم‌نامه و ارائه گزارش‌های دوره‌ای را برعهده خواهد داشت. اعتقاد ما بر این است که با تکیه بر دانش فنی سازمان تات و عزم سرمایه‌گذاری مردمی، می‌توانیم گام‌های موثری در تحقق امنیت غذایی کشور برداریم.»

062a4936 (1).jpg

6.1.15.0
V6.1.15.0