در راستای انجام وظایف تحقیقاتی صورت گرفت

بازدید از پروژه های غلات در راستای امکان سنجی القای مقاومت به بیماریها با ذرات نانو

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۰۸:۲۴ کد : ۱۳۶۲۵ اخبار مراکز
تعداد بازدید:۵
در راستای امکان سنجی القای مقاومت به بیماریها با ذرات نانو ، با حضور اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان ، بازدیدی از پروژه های غلات انجام گرفت.
بازدید از پروژه های غلات در راستای امکان سنجی القای مقاومت به بیماریها با ذرات نانو

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان ،امین آزرم و نصر اصفهانی ، محققین مرکز تحقیقات اصفهان،  از مزارع تحقیقاتی گندم و جو ایستگاه کبوتر آباد  بازدیدی انجام دادند و پروژه های تحقیقاتی در این ایستگاه مورد ارزیابی قرار گرفت .  در ادامه در زمینه چگونگی القای مقاومت به بیماری هایی چون نماتد سیستی غلات و پوسیدگی معمولی ریشه و طوقه روی گندم و جو با استفاده از ذرات نانو، اقدامات لازم صورت گرفت. 
لازم به ذکر است که در تکمیل این پروسه، بیان ژن ها و آنزیم‌های دفاعی نیز در دستور کار قرار دارد و هم زمان تنوع ژنتیکی ارقام و لاینهای مربوطه نیز بررسی خواهد شد.

آخرین ویرایش ۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۵

اخبار مرتبط