تأکید استاندار البرز بر نقش راهبردی سازمان تات در امنیت غذایی کشور / اعلام آمادگی کامل استانداری برای حمایت از موسسات تحقیقاتی

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۱۴:۱۲ کد : ۱۳۷۹۱ اخبار موسسات
تعداد بازدید:۲
استاندار البرز با تأکید بر این‌که «سازمان تات، مغز و قلب تپنده وزارت جهاد کشاورزی و کشور در حوزه امنیت غذایی است»، اعلام کرد استانداری البرز آماده هرگونه همراهی، تسهیل‌گری و حمایت برای توسعه و نوسازی زیرساخت‌های موسسات تحقیقاتی کشاورزی است و هیچ مطالبه‌ای از سوی این مجموعه‌ها را «لاینحل» نخواهد گذاشت.
تأکید استاندار البرز بر نقش راهبردی سازمان تات در امنیت غذایی کشور / اعلام آمادگی کامل استانداری برای حمایت از موسسات تحقیقاتی

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر، «عبداللهی» در نشست صمیمانه با رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) ومدیران موسسات تحقیقات کشاورزی کشور که در موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره رهبر فقید و فرزانه انقلاب اسلامی، شهدای گران‌قدر، فرماندهان و دانشمندان عزیز کشور و دانش آموزان  میناب که در حملات دشمنان به فیض شهادت نائل آمدند، گفت: پیشاپیش روز کارگر و روز معلم را به تمام تلاشگران عرصه کار و آموزش تبریک می‌گویم. خوشحالم که پس از پیگیری‌های مکرر دکتر بازدار و همکاران ایشان، این نشست ارزشمند با ساختار تحقیقاتی کشور امروز محقق شده است. 

وی در ادامه با قدردانی از تلاش‌های پژوهشگران بخش کشاورزی، گفت:   
«اعتقاد من این است که سازمان تات، قلب تپنده و مغز تپنده وزارت جهاد کشاورزی و حتی کشور در حوزه تأمین غذای مردم است. امروز بخش عمده بی‌نیازی و پایداری کشور در تأمین محصولات غذایی، مرهون تلاش‌های علمی و تحقیقاتی این سازمان است.» 

عبداللهی با اشاره به جایگاه ویژه سازمان تات در ساختار وزارت جهاد کشاورزی افزود:   
«این واقعیت بر کسی پوشیده نیست، به‌ویژه برای کسانی که در خود وزارتخانه و مجموعه‌های دولتی حضور دارند. ما موظفیم به تات توجه ویژه داشته باشیم و من به عنوان خدمتگزار شما، با کمال میل آماده‌ام هر اقدام، هر تصمیم و هر تغییری که لازم باشد برای تقویت این سازمان انجام دهم. هیچ مسئله‌ای که شما اراده کنید، نباید لاینحل بماند.» 

عبداللهی با بیان این‌که «کشاورزی کشور به جهش علمی و فناورانه نیاز دارد» تصریح کرد:   
«در حوزه علمی، سخت‌افزاری و به‌ویژه ماشین‌آلات، تنوع بالایی در دنیا ایجاد شده است. ما هم باید با تکیه بر توان سازمان تات، یک جهش و تحول جدی را رقم بزنیم تا در حوزه جهاد کشاورزی شاهد تغییر و حرکت نوین باشیم. موتور محرک این تحول، سازمان تات است و باید با تلاش مضاعف و بی‌وقفه، با نگاه جدید وارد میدان شود.» 

وی با اشاره به فشارهای شهری و بحث تغییر کاربری زمین در البرز افزود:   
«شما امروز وارث یک شرایط ناخواسته هستید. بسیاری از ساختمان‌ها و زیرساخت‌های موسسات تحقیقاتی در کرج، بیش از ۵۰ یا ۶۰ سال قدمت دارند و با فناوری‌ها و استانداردهای جدید سازگار نیستند. تعمیر می‌شود و اضافه می‌شود، اما پاسخگوی شرایط جدید نیست.» 

عبداللهی پیشنهاد داد:   
«می‌توان به‌صورت کارشناسی بررسی کرد که در برخی نقاط، با ایجاد ارزش افزوده ناشی از تغییر کاربری، منابعی تأمین و سپس مجموعه تحقیقاتی به استان دیگر یا منطقه‌ای مناسب‌تر با همان مأموریت منتقل شود تا در محیطی جدید و استاندارد، فعالیت خود را ادامه دهد. این نگاه نه تعطیلی تحقیق، بلکه نوسازی و بازآرایی هوشمندانه است.» 

استاندار البرز با تأکید بر جایگاه حیاتی مجموعه‌های پژوهشی کشور خاطرنشان کرد: دشمنان انقلاب اسلامی از آمریکا تا رژیم صهیونیستی با هدف تضعیف کشور برنامه‌ریزی کرده‌اند. ما نباید بخشی‌نگر باشیم یا بر سر جزئیات متوقف شویم. ارزش ساختمان‌ها در برابر امنیت کشور ناچیز است. مراکز علمی و تحقیقاتی باید در چتر امنیت ملی حفظ شوند و در بحران‌ها نباید کمترین تهدیدی متوجه این ذخایر باشد. 

عبداللهی افزود:   
«ما موظفیم هم امنیت استان را حفظ کنیم و هم با حفظ آرامش، شرایط لازم را برای فعالیت علمی موسسات تحقیقاتی فراهم آوریم. اداره استانی مثل البرز با این حجم مهاجرت و جمعیت، کار ساده‌ای نیست اما ما خود را موظف به خدمت می‌دانیم.»

آخرین ویرایش ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵

اخبار مرتبط