نشست تخصصی سرپرست بخش تحقیقات جنگل و مرتع مرکز تحقیقات کشاورزی استان کرمان با کارشناسان دهستان‌های شهرستان بافت؛

بررسی راهکارهای علمی در حوزه گیاهان دارویی، منابع طبیعی و آمایش سرزمین

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۰۸:۴۲ کد : ۱۴۶۴۸ اخبار مراکز
تعداد بازدید:۱۴
در راستای تحقق شعار سال سازمان تات، «سال آموزش و ترویج» و ارتقای سطح دانش فنی و پاسخگویی به نیازهای علمی و ترویجی بهره‌برداران و کارشناسان محلی، محمد بیرانوند، سرپرست بخش تحقیقات جنگل و مرتع مرکز تحقیقات و آموزش و ترویج کشاورزی استان کرمان و محقق معین شهرستان بافت، در نشستی تخصصی با حضور کارشناسان دهستان‌های این شهرستان، به بررسی مهم‌ترین مسائل و چالش‌های مرتبط با گیاهان دارویی، عرصه‌های منابع طبیعی و آمایش سرزمین پرداخت.
بررسی راهکارهای علمی در حوزه گیاهان دارویی، منابع طبیعی و آمایش سرزمین

به گزارش روابط‌عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان؛ محمد بیرانوند سرپرست بخش تحقیقات جنگل و مرتع گفت: این جلسه که باهدف تبادل نظر، شناسایی نیازهای میدانی و ارائه راهکارهای علمی و کاربردی برگزار شد، فرصتی فراهم آورد تا کارشناسان حاضر دیدگاه‌ها، دغدغه‌ها و نیازهای آموزشی و ترویجی خود را در حوزه‌های مختلف مطرح کنند.

 بیرانوند نیز ضمن تشریح ظرفیت‌ها و قابلیت‌های شهرستان بافت در زمینه منابع طبیعی و گیاهان دارویی، بر ضرورت بهره‌گیری از دانش روز، مدیریت اصولی عرصه‌ها و برنامه‌ریزی مبتنی بر آمایش سرزمین تأکید کرد.

 وی در ادامه، باتوجه‌به اهمیت پاسخگویی تخصصی و مستقیم به نیازهای شهرستان، از چند تن از کارشناسان برجسته و زبده مرکز تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی استان کرمان دعوت به عمل آورد تا در این مأموریت علمی و ترویجی همراهی کنند و پاسخگوی مسائل تخصصی و کاربردی کارشناسان شهرستان بافت باشند. این همراهی، زمینه‌ای برای طرح دقیق‌تر مسائل و ارائه راهکارهای اجرایی و میدانی فراهم ساخت.

در جریان این نشست چندساعته، کارشناسان شهرستان بافت نیز ضمن بیان نیازهای آموزشی و ترویجی خود در زمینه‌های مختلف، خواستار استمرار چنین برنامه‌هایی برای افزایش توانمندی تخصصی و رفع مسائل میدانی شدند. بخش قابل‌توجهی از پرسش‌ها و موضوعات مطرح‌شده در همان جلسه پاسخ داده شد و مواردی نیز برای بررسی‌های تکمیلی و پاسخگویی در سفرهای بعدی یادداشت و ثبت شد.

 این نشست در راستای شعار سال سازمان تات، یعنی «سال آموزش و ترویج» برگزار شد و می‌توان آن را گامی مؤثر در جهت تقویت ارتباط میان بخش تحقیقات و کارشناسان اجرایی شهرستان‌ها، انتقال دانش فنی به عرصه عمل و پشتیبانی علمی از توسعه پایدار منابع طبیعی و کشاورزی منطقه بافت دانست؛ اقدامی که می‌تواند نقش مهمی در بهبود مدیریت منابع، توسعه گیاهان دارویی و ارتقای بهره‌وری در این شهرستان داشته باشد.

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان کلیک نمایید

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای مرکز کلیک نمایید

آخرین ویرایش ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۵

اخبار مرتبط