پایش پروژه‌های راهبردی تولید بذر در قطب کشاورزی گلستان؛

بازدید رئیس مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر کشور از ایستگاه ملی تحقیقات کشاورزی گنبدکاووس

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۰۹:۲۹ کد : ۱۴۹۵۲ اخبار مراکز
تعداد بازدید:۱۷
محمد زمانیان، رئیس مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر، با هدف ارزیابی میدانی پروژه‌های به‌نژادی و پایش روند تولید بذور گندم؛ جو و تریتیکاله، از مزارع آزمایشی و هسته‌های اولیه تولید بذر در ایستگاه ملی تحقیقات کشاورزی گنبدکاووس وابسته به مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان بازدید کرد.
بازدید رئیس مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر کشور از ایستگاه ملی تحقیقات کشاورزی گنبدکاووس

به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان؛ در این برنامه محسن اسماعیل زاده و رحیم احمدوند معاونین پژوهشی و پشتیبانی مؤسسه نیز حضور داشتند، و آخرین دستاوردهای پژوهشی، لاین‌های امیدبخش و ظرفیت‌های تولید بذر مورد بررسی قرار گرفت.
در جریان این بازدید، فاطمه شیخ، معاون پژوهش، فناوری و انتقال‌یافته‌های مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی گلستان به همراه جمعی از محققان، گزارشی جامع از پروژه‌های در حال اجرا؛ اولویت‌های پژوهشی منطقه و توانمندی‌های تخصصی این ایستگاه در راستای معرفی ارقام جدید ارائه کردند.
رئیس مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر و نهال، ضمن گفتگو با پژوهشگران و قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته، ایستگاه ملی تحقیقات کشاورزی گنبدکاووس را یکی از کانون‌های حیاتی برای تأمین امنیت غذایی کشور دانست.
وی تأکید کرد: تمرکز بر افزایش بهره‌وری و پایداری تولید، از طریق معرفی ارقام مقاوم به تنش‌های محیطی، مأموریت اصلی ماست که ایستگاه گنبد به خوبی در این مسیر گام برداشته است.
رئیس مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر، ارتقای جایگاه این ایستگاه در زنجیره تولید بذر ملی را ضروری دانست و بر حمایت از طرح‌های دانش‌بنیانی که منجر به افزایش درآمد کشاورزان و پایداری تولید در استان می‌شود، تأکید کرد.

آخرین ویرایش ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵

اخبار مرتبط