برگزاری جلسه شورای پژوهشی پژوهشکده مرکبات و میوه‌های نیمه‌گرمسیری

سیصد و بیست و نهمین جلسه شورای پژوهشی در پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه ‌گرمسیری برگزار شد

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۱۵:۵۱ کد : ۱۵۲۳۰ اخبار موسسات
تعداد بازدید:۲۵
سیصد و بیست و نهمین جلسه شورای پژوهشی پژوهشکده مرکبات و میوه‌های نیمه‌گرمسیری با حضور ریاست و اعضای شورا برگزار شد. در این نشست، موضوع تبیین فعالیت‌ها در راستای اولویت‌ محوری سال سازمان تات، کمیته تخصصی آموزشی ـ ترویجی پژوهشکده و نیز پروژه‌های مطالعاتی مرتبط با شوری آب و خاک در محصولات باغبانی بررسی شد. همچنین پروپوزال پژوهشی درباره کاربرد هیومیک‌اسید و نانوکیتوزان در مدیریت آلودگی پایه مرکبات به نماتد نیز مورد بحث قرار گرفت.
سیصد و بیست و نهمین جلسه شورای پژوهشی در پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه ‌گرمسیری برگزار شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه‌های نیمه‌گرمسیری، سیصد و بیست و نهمین جلسه شورای پژوهشی پژوهشکده با حضور سیروس آقاجانزاده رئیس پژوهشکده و اعضای شورا روز شنبه 26 اردیبهشت 1405 برگزار شد.

در این نشست، نامه ریاست موسسه تحقیقات علوم باغبانی با موضوع اهمیت تبیین فعالیت‌ها در راستای اولویت‌ محوری سال سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت. همچنین درباره کمیته تخصصی آموزشی ـ ترویجی پژوهشکده تصمیم‌گیری شد.

در ادامه، نامه معاونت موسسه تحقیقات علوم باغبانی با موضوع معرفی مجریان جهت انجام پروژه‌های مطالعاتی زیر طرح شوری و ارزیابی وضعیت شوری آب و خاک در محصولات باغبانی بررسی شد. مقرر شد درباره ابعاد مختلف این طرح، از مجری مربوطه کسب آگاهی شده و پس از جمع ‌بندی، در خصوص ادامه روند اجرای آن تصمیم‌گیری شود.

همچنین پروپوزالی با عنوان کاربرد هیومیک‌اسید و نانوکیتوزان در مدیریت آلودگی پایه‌ مرکبات به نماتد Tylenchulus semipenetrans در دستور کار شورا قرار گرفت و پس از ارائه، مورد بحث و تبادل نظر اعضا قرار گرفت.

آخرین ویرایش ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵

اخبار مرتبط