در جلسه ای با حضور رئیس مؤسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال در مرکز تحقیقات کشاورزی استان مرکزی مطرح شد:
تأکید بر ارتقای کیفیت بذرهای پرورشی و توسعه تنوع محصولات متناسب با اقلیم استان
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی، در جریان سفر رئیس مؤسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال به استان مرکزی جلسه ای با حضور رضوانی معاون بذر و زارعیان رییس بخش بازرسی مزارع بذر مؤسسه، سرپرست مرکز، معاون پژوهشی و همکاران واحد ثبت و گواهی بذر و نهال مرکز برگزار شد و موضوع ارتقای کیفیت بذرهای تولیدی و توسعه ظرفیتهای تولید بذر در استان مورد بررسی قرار گرفت.
در این نشست، طالقانی با تأکید بر اهمیت نظارت دقیق بر فرآیند تولید بذر اظهار کرد: تمرکز و دقت بیشتر بر بذور تولیدی طبقات پرورشی ۱ و ۲ ضروری است و باید کنترل علفهای هرز در مزارع تولید بذر با دقت بیشتری انجام شود تا کیفیت و خلوص بذور تولیدی حفظ شود.
وی با اشاره به ظرفیتهای اقلیمی استان افزود: با توجه به تنوع اقلیمی موجود، بستر مناسبی برای ایجاد تنوع در محصولات تولیدی فراهم است و میتوان با برنامهریزی مناسب، دامنه تولید بذر محصولات مختلف را توسعه داد.
در این جلسه محمد کاوند کارشناس مسئول واحد ثبت و گواهی بذر و نهال مرکز گزارشی از عملکرد این واحد در سال زراعی جاری ارائه داد.


