با حضور مدیر حراست مرکز تات لرستان؛

فصل برداشت در مزارع تحقیقاتی؛ آغاز عملیات برداشت محصول جو در ایستگاه تحقیقات کشاورزی بروجرد

۰۷ تیر ۱۴۰۵ | ۰۸:۰۳ کد : ۱۸۶۰۱ اخبار مراکز
تعداد بازدید:۵۳
بروجرد – عملیات برداشت محصول جو در مزارع ایستگاه تحقیقات کشاورزی بروجرد با هدف ارزیابی عملکرد و بررسی نتایج طرح‌های به‌نژادی، با حضور جمعی از مسئولان و کارشناسان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان لرستان انجام شد.
فصل برداشت در مزارع تحقیقاتی؛ آغاز عملیات برداشت محصول جو در ایستگاه تحقیقات کشاورزی بروجرد

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی لرستان، در این بازدید میدانی که با هدف نظارت بر روند برداشت و بررسی وضعیت کیفی و کمی ارقام کشت شده انجام شد، سپهوند مسئول حراست مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان لرستان ضمن تاکید بر اهمیت صیانت از دستاوردهای علمی و زیرساخت‌های پژوهشی، فرآیند برداشت را گامی مهم در تکمیل زنجیره تحقیقات کشاورزی دانست.

در ادامه این برنامه، آسترکی معاون پژوهش پردیس تحقیقات و آموزش کشاورزی بروجرد با اشاره به فعالیت‌های شاخص این ایستگاه در حوزه غلات، اظهار کرد: ایستگاه تحقیقات کشاورزی بروجرد با تکیه بر دانش فنی محققان خود، نقش مهمی در معرفی ارقام پربازده و سازگار با اقلیم منطقه ایفا می‌کند.

وی افزود: عملیات برداشت فعلی شامل بررسی دقیق صفات زراعی ارقام جو در مزارع الگویی است که نتایج حاصل از آن، پس از تحلیل‌های آزمایشگاهی، جهت بهره‌برداری در اختیار کشاورزان پیشرو و بهره‌برداران منطقه قرار خواهد گرفت.

گفتنی است، در این عملیات که با حضور محققان و کارشناسان خبره ایستگاه تحقیقات کشاورزی بروجرد همراه بود، شاخص‌های متعددی از جمله میزان عملکرد در واحد سطح، مقاومت در برابر آفات و تنش‌های محیطی و همچنین کیفیت دانه مورد ارزیابی قرار گرفت تا گامی دیگر در جهت ارتقای امنیت غذایی و بهره‌وری کشاورزی در استان لرستان برداشته شود.

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان تات کلیک نمایید

جهت دریافت اخبار تات لرستان در کانال ایتا کلیک نمایید

آخرین ویرایش ۰۷ تیر ۱۴۰۵