آموزش تخصصی تجهیزات پژوهشی در حوزه مطالعات دریایی؛

برگزاری دوره آموزشی کار با دستگاه CTD در پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان

۰۹ تیر ۱۴۰۵ | ۱۴:۳۹ کد : ۱۸۸۶۸ اخبار موسسات
تعداد بازدید:۴۰
دوره آموزشی کار با دستگاه CTD با هدف ارتقای دانش فنی و افزایش مهارت کارشناسان در استفاده از تجهیزات تخصصی اقیانوس‌شناسی، روز سه‌شنبه ۹ تیر ۱۴۰۵ در پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان برگزار شد.
برگزاری دوره آموزشی کار با دستگاه CTD در پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان، دوره آموزش درون‌بخشی کار با دستگاه CTD (Conductivity, Temperature, Depth)  با حضور کارشناسان بخش اکولوژی در محل این پژوهشکده برگزار شد.
در این دوره، مباحث تخصصی شامل نحوه کار با دستگاه، کالیبراسیون، آشنایی با نرم‌افزارهای مرتبط، استخراج و پردازش داده‌ها و همچنین اصول نگهداری و بهره‌برداری صحیح از تجهیزات ارائه شد. برگزاری این دوره با هدف به‌روزرسانی دانش فنی و افزایش توانمندی کارشناسان در استفاده از تجهیزات پیشرفته اقیانوس‌شناسی انجام گرفت.
غلامعلی اکبرزاده و جلیلی صادقی مسئولیت آموزش این دوره را بر عهده داشتند. شرکت‌کنندگان ضمن آشنایی با قابلیت‌های فنی دستگاه CTD، در پایان دوره پرسش‌های تخصصی خود را مطرح کردند و پاسخ‌های لازم را دریافت کردند.
دستگاه CTD از تجهیزات کلیدی در عملیات‌های دریایی و مطالعات اقیانوس‌شناسی به شمار می‌آید و امکان اندازه‌گیری و ثبت هم‌زمان پارامترهای مهم محیطی از جمله دما، شوری، اکسیژن محلول، pH، کلروفیل و کدورت آب را با دقت و سرعت بالا فراهم می‌کند. داده‌های حاصل از این دستگاه، نقش مهمی در پایش شرایط محیطی دریا، اجرای طرح‌های تحقیقاتی و مدیریت علمی اکوسیستم‌های دریایی دارد.
برگزاری این دوره آموزشی، در چارچوب برنامه‌های توسعه توانمندی‌های تخصصی پژوهشکده، زمینه استفاده مؤثرتر از تجهیزات پژوهشی، ارتقای کیفیت مطالعات دریایی و افزایش دقت در اجرای پروژه‌های تحقیقاتی را فراهم می‌کند.

کلیدواژه‌ها: ذخایر آبزیان وضعیت ذخایر

آخرین ویرایش ۱۰ تیر ۱۴۰۵