رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان تشریح کرد؛

احیای ایستگاه تحقیقات شوری گلستان با توسعه زیرساخت‌های پژوهشی

۱۲ مهر ۱۴۰۵ | ۱۱:۴۴ کد : ۲۶۲۱۷ اخبار ستادی
تعداد بازدید:۶۳
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان با اشاره به تأثیر شوری آب و خاک بر حدود ۵۰ درصد مساحت این استان، از توسعه زیرساخت‌های ایستگاه تحقیقات شوری و فراهم شدن زمینه اجرای طرح‌های تحقیقاتی در این مجموعه خبر داد.
احیای ایستگاه تحقیقات شوری گلستان با توسعه زیرساخت‌های پژوهشی

به گزارش روابط عمومی سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی ، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان با اشاره به اهمیت احیای ایستگاه تحقیقات شوری، گفت: با توجه به تأثیر شوری آب و خاک بر حدود ۵۰ درصد مساحت استان گلستان، احیای این ایستگاه در اولویت قرار گرفت و با حمایت سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و مسئولان استانی، اقدامات لازم برای توسعه زیرساخت‌های آن انجام شد.

وی افزود: احداث جاده استاندارد به طول یک‌هزار و ۳۰۰ متر و عرض ۶ متر، محصورسازی ایستگاه در زمینی به مساحت ۴۳ هکتار و برق‌رسانی به مجموعه، از جمله اقدامات انجام‌شده برای ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز این ایستگاه است که زمینه اجرای مؤثر طرح‌های تحقیقاتی در حوزه شوری را فراهم کرده است.

توسعه زیرساخت‌ها با استفاده از ظرفیت اعتبارات استانی

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان با اشاره به حمایت مسئولان استان از توسعه زیرساخت‌های تحقیقاتی، اظهار کرد: در سال گذشته حدود ۱۶.۵ میلیارد تومان اعتبار استانی برای اجرای طرح‌های مختلف به مرکز اختصاص یافت و برای سال جاری نیز حدود ۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل زیرساخت‌ها و اجرای اقدامات مورد نیاز در نظر گرفته شده است.

وی همچنین با اشاره به نوسازی تأسیسات گرمایشی مرکز آموزش، گفت: با استفاده از ظرفیت‌های قانونی حوزه بهره‌وری، سیستم گرمایشی فرسوده این مرکز با یک سامانه به‌روز و کارآمد جایگزین شد که ارزش روز اجرای آن حدود ۶ میلیارد تومان برآورد می‌شود.

سازماندهی مراکز تحقیقاتی بر پایه پهنه‌های اقلیم‌کشاورزی

وی در ادامه با اشاره به مباحث مطرح‌شده در اجلاس درباره معماری جدید سازمان تات، سازماندهی مراکز تحقیقاتی بر پایه پهنه‌های اقلیم‌کشاورزی را اقدامی مؤثر در تمرکز تخصصی و استفاده بهتر از ظرفیت‌های پژوهشی کشور دانست و گفت: تعیین مراکز تحقیقاتی متناسب با پهنه‌های مشابه می‌تواند زمینه بهره‌گیری هدفمندتر از ظرفیت‌های علمی و تحقیقاتی را فراهم کند.

گفتنی است؛ اجلاس رؤسای مراکز و مؤسسات تحقیقاتی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی روزهای هشتم و نهم مهرماه ۱۴۰۵ در کرج برگزار شد.

کلیدواژه‌ها: تحقیقاتی مراکز تحقیقاتی کشاورزی آموزش کشاورزی تحقیقات آموزش کشاورزی تحقیقات سازمان تحقیقات تحقیقات آموزش آموزش سازمان تحقیقات آموزش غلامرضا گل محمدی

آخرین ویرایش ۱۲ مهر ۱۴۰۵