رئیس کمیسیون کشاورزی، امنیت غذایی، آب و منابع طبیعی شورای عالی عتف تأکید کرد؛

امنیت غذایی؛ یکی از ارکان امنیت ملی و نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌ها

۱۳ آبان ۱۴۰۵ | ۱۳:۳۰ کد: ۲۹۰۲۱ اخبار ستادی
تعداد بازدید: ۲۴
رئیس کمیسیون کشاورزی، امنیت غذایی، آب و منابع طبیعی شورای عالی عتف با تأکید بر ضرورت همکاری و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی برای پایداری تأمین غذا، امنیت غذایی را موضوعی فرابخشی و از ارکان امنیت ملی دانست و بر پرهیز از موازی‌کاری و تمرکز بر انجام مسئولیت‌های دستگاه‌ها تأکید کرد.
امنیت غذایی؛ یکی از ارکان امنیت ملی و نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌ها

به گزارش روابط عمومی سازمان تات غلامرضا گل‌محمدی با اشاره به تداوم فعالیت نظام تأمین غذای کشور در شرایط بحرانی، بر ضرورت ارزیابی امنیت غذایی بر اساس شاخص‌های واقعی تأکید کرد.

وی همچنین با تشریح بخشی از دستاوردهای سازمان تات، از اجرای طرح پایش باقی‌مانده نیترات در ۲۷ استان و بررسی ۴۷۰۰ نمونه محصولات کشاورزی خبر داد و اعلام کرد نتایج این پایش در مجموع نگران‌کننده نیست.

گل‌محمدی خواستار تقویت همکاری دستگاه‌ها و ارائه گزارش‌های دقیق از اقدامات و دستاوردها برای بهبود تصمیم‌گیری و پایداری امنیت غذایی کشور شد.

کلیدواژه‌ها: گزارش سازمان تات گل محمدی کشور غلامرضا گل محمدی

آخرین ویرایش ۱۳ آبان ۱۴۰۵