به میزبانی هنرستان لیلی موفقیان؛

برگزاری جلسه تدوین رشته کاردانش «نان، شیرینی و شکلات»

۲۸ آبان ۱۴۰۴ | ۱۴:۴۸ کد : ۶۶۱۰ اخبار موسسات
تعداد بازدید:۳۲
دومین جلسه تخصصی تدوین رشته کاردانش نان، شیرینی و شکلات با حضور کارشناسان وزارت آموزش و پرورش، نمایندگان وزارت صنعت، سازمان فنی و حرفه‌ای و اتحادیه‌های صنفی، ۱۹ آبان‌ماه ۱۴۰۴ در هنرستان فنی‌وحرفه‌ای لیلی موفقیان برگزار شد.
برگزاری جلسه تدوین رشته کاردانش «نان، شیرینی و شکلات»

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش و ترویج کشاورزی، دومین جلسه تخصصی تدوین رشته کاردانش نان، شیرینی و شکلات با حضور کارشناسان وزارت آموزش و پرورش، نمایندگان وزارت صنعت، سازمان فنی و حرفه‌ای و اتحادیه‌های صنفی، ۱۹ آبان‌ماه ۱۴۰۴ در هنرستان فنی‌وحرفه‌ای لیلی موفقیان برگزار شد.

محور اصلی در این جلسه به تدوین جدول دیکوم استانداردهای آموزشی رشته کاردانش نان، شیرینی و شکلات اختصاص یافت که با تبادل نظر میان اعضا و متخصصان دنبال شد. همچنین ضرورت تدوین این رشته، احصاء مشاغل مرتبط بر اساس سند ایسکو و بررسی وضعیت بازار کار فارغ‌التحصیلان در حوزه تولید نان و شیرینی از دیگر موضوعات مورد بحث در این نشست بود.

در پایان برنامه، حاضران از امکانات و کارگاه‌های رشته نان، شیرینی و شکلات هنرستان لیلی موفقیان بازدید کردند و از نزدیک با توانمندی‌های دانش‌آموزان در تولید انواع نان حجیم و شیرینی آشنا شدند.

گفتنی است؛در این نشست، سیدرضا صابری به همراه جمعی از کارشناسان تخصصی وزارت آموزش و پرورش، نمایندگان وزارت صنعت، نمایندگان سازمان فنی و حرفه‌ای، مدرسان فنی‌وحرفه‌ای و مدیران اتحادیه نانوایان و اتحادیه قنادان کشور حضور داشتند.

 

آخرین ویرایش۰۱ آذر ۱۴۰۴

اخبار مرتبط