تجلیل فرمانده سپاه استان البرز از نقش بسیج و تاکید بر جایگاه موسسه رازی

۰۹ آذر ۱۴۰۴ | ۱۵:۵۲ کد : ۷۰۲۵ اخبار موسسات
تعداد بازدید:۹
فرمانده سپاه امام حسن (ع) استان البرز در مراسم گرامیداشت هفته بسیج با تجلیل از نقش تاریخی این نهاد گفت: بسیج منحصر به‌فردترین مدل مردمی در دنیا است که در همه اقشار و عرصه‌ها حضور دارد.
تجلیل فرمانده سپاه استان البرز از نقش بسیج و تاکید بر جایگاه موسسه رازی

به گزارش روابط عمومی موسسه رازی، سردار علیرضا حیدرنیا در مراسم استانی گرامیداشت هفته بسیج که پیش از ظهر یکشنبه به میزبانی موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی برگزار شد، ضمن ادای احترام به مقام والای شهدا، درباره نقش تاریخی و مستمر بسیج در عرصه‌های مختلف کشور سخن گفت و آنان را «چشم و چراغ ملت و نظام» توصیف کرد.

وی با اشاره به اینکه «بسیج یادگار ماندگار امام خمینی (ره) است و امروز به عنوان یک مدل مردمی بی‌نظیر در جهان شناخته می‌شود، اظهار کرد: هیچ کشوری در دنیا چنین نیروی مردمی با اخلاص و گستردگی بسیج ندارد؛ نیرویی که در همه محلات، مدارس، دانشگاه‌ها و اقشار حضور دارد و در همه میدان‌های جهاد از فرهنگی و علمی تا نظامی و اجتماعی نقش‌آفرینی کرده است.

فرمانده سپاه امام حسن (ع) استان البرز در سخنان خود، با بیان این که برنامه گرامیداشت امروز، به نام و یاد شهدای موسسه رازی، مزین شده است، درباره این موسسه اظهار کرد: موسسه رازی از مراکز کاربردی و وزین و از مفاخر کشور است که نقشی تاثیرگذار و مهم در حوزه سلامت به عهده دارد.

وی، نقش بسیج در مدیریت بحران کرونا را مورد اشاره قرار داد و افزود: در بحران کرونا اتفاقی افتاد که مدیریت بحران همه کشورها در یک ترازوی واحد سنجیده شد و در کشور ما کادر درمان و نهادهایی همچون بسیج و مجموعه‌هایی مانند موسسه رازی نقش مؤثر و اساسی داشتند.

فرمانده سپاه استان البرز، همچنین به حضور موثر نیروهای بسیج در اداره بحران‌ها، محرومیت‌زدایی، خدمت‌رسانی اجتماعی و مدیریت شرایط استان البرز در جنگ اخیر و حفظ امنیت استان اشاره کرد و گفت: در این جنگ، البرز کمترین چالش را داشت؛ با وجود فشار در بخش سوخت و ارزاق، مدیریت استان و همدلی مجموعه‌ها باعث شد که استان با آرامش اداره شود.

حیدرنیا، با یادآوری تاکیدات رهبر معظم انقلاب درباره «ایران قوی» افزود: ایران قوی با تکیه بر جوانان، دانشمندان و ظرفیت‌های داخلی ساخته می‌شود.

بدرقه باشکوه پیکر مطهر یک شهید گمنام، رونمایی از تخته شاسی های تصاویر چهار شهید موسسه رازی و تقدیر از خانواده شهدا و بسیجیان برگزیده، از برنامه های مهم این مراسم بود.

کلیدواژه‌ها: موسسه رازی هفته بسیج علیرضا حیدرنیا واکسن


اخبار مرتبط