تداوم پویایی پژوهش های کشاورزی در شرایط جنگی؛
حفظ کیفیت منابع خاک اراضی کشاورزی: تضمین امنیت غذایی و اقتدار ملی
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، فاطمه مسکینی ویشکایی با تأکید بر این که پایداری کشاورزی و کیفیت منابع خاک، متضمن امنیت غذایی کشور است، افزود: دستیابی به امنیت غذایی بدون پایش و ارزیابی کیفیت منابع خاک امکانپذیر نیست.
وی با اشاره به اجرای طرح پایش کیفیت خاک های کشاورزی کشور در 170 پایگاه مطالعاتی و 14 شهرستان مختلف این استان تصریح کرد: مطالعات میدانی 110 پایگاه به همت محققین بخش تا قبل از شروع جنگ در اسفند ماه ۱۴۰۴ انجام شد.
مسکینی ویشکایی در ادامه یادآور شد: حتی پس از شروع تجاوزات ظالمانه دشمن به خاک کشور، نمونه برداری ها از 60 پایگاه باقیمانده در دو شهرستان اهواز و باوی ادامه یافت.
وی در پایان ضمن قدردانی از تلاش های بی وفقه و مستمر محققان بخش و همچنین، همکاری و حمایت مجموعه مدیریت مرکز افزود: مرحله نمونه برداری از منابع خاک در تمام پایگاه های مطالعاتی و فاز میدانی اجرای طرح پایش در مناطق مرکزی و جنوب استان خوزستان در نهایت به اتمام رسید.

نظر شما :