چهارشنبه, 13 فروردين 1399
  • ساعت : ۸:۲:۴
  • تاريخ :
     ۱۳۹۸/۱۱/۲۳ 
  • تعداد بازدید : 10
  • کد خبر : ۱۲۲۳۰۹
مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی گزارش داد.
برگزاری كارگاه آموزشی تئوری و عملی تاثیر كیفیت آرد بر خصوصیات كیفی محصولات آردبر

برگزاری کارگاه آموزشی تئوری و عملی تاثیر کیفیت آرد بر خصوصیات کیفی محصولات آردبر

کارگاه آموزشی تئوری و عملی تاثیر کیفیت آرد بر خصوصیات کیفی محصولات آردبر در محل شرکت نان قدس رضوی برگزار گردید.  

روز شنبه مورخ 98/11/19 یک دوره آموزش کاربردی با هدف بررسی روشهای ارتقاء کیفیت محصولات پخت بر پایه افزودنی ها و اصلاح فرآیندها و همچنین تاثیر کیفیت آردهای مختلف بر خصوصیات کیفی خمیر انواع نان و کیک در محل شرکت نان قدس رضوی برگزار گردید. در این دوره آقایان دکتر کریمی، دکتر قیافه داودی و خانم دکتر شیخ الاسلامی اعضای هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز خراسان رضوی مطالب تئوری و عملی را همراه با بازدید از خطوط تولید انواع نان، کیک و بیسکوئیت برای کارشناسان کارخانجات آرد و نان استان خراسان رضوی تدریس نمودند.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    کلیه حقوق این وب سایت متعلق به سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی می باشد.

    5.3.12.0
    V5.3.12.0