چهارشنبه, 18 تير 1399
 
  • ساعت : ۱۰:۳۳:۱۷
  • تاريخ :
     ۱۳۹۹/۰۴/۱۰ 
  • تعداد بازدید : 15
  • کد خبر : ۱۲۶۵۳۲
پژوهشکده چای خبر داد
شركت رییس پژوهشكده چای در جلسه كارگروه استانی طرح یاوران تولید سازمان جهاد كشاورزی گیلان

شرکت رییس پژوهشکده چای در جلسه کارگروه استانی طرح یاوران تولید سازمان جهاد کشاورزی گیلان

 

در روز دوشنبه مورخه دوم تیر ماه ۱۳۹۹ جلسه کارگروه استانی طرح یاوران تولید با حضور معاونت‌های اجرایی، مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی گیلان،  روسا و نمایندگان مجموعه‌های تحقیقاتی استان، دبیراستانی محققان معین و دبیر استانی مروجان پهنه در دفتر مدیریت هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی گیلان واقع در رشت تشکیل شد. در ابتدای جلسه آقای مهندس منشی‌زاده مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی استان گیلان ضمن عرض خیر مقدم حضور مدعوین، مطالبی در ارتباط با طرح نظام نوین ترویچ کشاورزی و اهمیت آن و اقدامات انجام شده در راستای جنبه­های مختلف طرح ارائه نمودند و سپس چگونگی طرح یاوران تولید در تکمیل طرح نظام نوین ترویج را تبیین و ضرورت شکل‌گیری کارگروه استانی با ریاست رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان و دبیری رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گیلان را برای حضار تشریح و در واقع جلسه برگزار شده را به عنوان اولین جلسه کارگروه استانی طرح یاوران تولید کشاورزی  استان دانستند. در ادامه روسا و نمایندگان مجموعه‌های تحقیقاتی استان و دبیران استانی محققان معین و مروجان پهنه نظرات خود را در خصوص اهمیت و چگونگی عملیاتی نمودن این طرح بیان و تبادل نظر نمودند.

در این جلسه دکتر سراجی رییس پژوهشکده چای و مهندس شریفی واجاری مسئول آموزش و ترویج و دبیر محققان معین پژوهشکده حضور داشتند. دکتر سراجی در این جلسه ضمن بیان ارزش و جایگاه طرح یاوران تولید در سال جهش تولید، این طرح را زنجیره اتصال بالاترین سطح دانش به بالاترین سطح اجرا دانستند و اظهار داشتند که نیاز است نمایندگانی از سازمان چای کشور (رئیس سازمان یا معاونت بهبود تولیدات سازمان)، اداره کل شیلات استان و مرکز توسعه نوغان‌داری به عنوان اعضای اصلی به عضویت کارگروه درآمده و در جلسات آتی حضور داشته باشند.

 

روابط عمومی پژوهشکده چای

 

 

 

 

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    کلیه حقوق این وب سایت متعلق به سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی می باشد.

    V5.3.12.0