به گزارش روابطعمومی سازمان تات در این نشست سید مجتبی خیام نکویی گفت: شناخت چالشهای امنیت غذایی و حل این چالشها با راهبری سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی محقق میشود.
معاون وزیر و رئیس سازمان تات با اشاره به اینکه تحول آفرینی در بخش کشاورزی ارکان توسعه است، افزود: حوزه دانش و توسعه علم کشور باید در خدمت بخش اجرا برای حل مشکلات بخش کشاورزی باشد.
وی همچنین نقطه ثقل مرجعیت امنیت غذایی را شورای عالی انقلاب فرهنگی دانست.
مردی مشاور عالی سازمان تات گفت: تحلیل دادهها و جمعآوری اطلاعات و ارتباط با کل زنجیره تولید کشاورزی موجب تهیه برنامههای راهبردی در حل مشکلات بخش کشاورزی شده است.
معاون پژوهشی سازمان تات از برنامهمحوری ۲۲ طرح کلان و ۹۲ برنامه عملیاتی همراه تحلیل دادهها و برنامهریزی برای حل چالشهای بخش کشاورزی خبر داد.
محمدمهدی قاسمی معاون آموزش و ترویج سازمان تات نیز بر استفاده از تمامی ظرفیتها و فناوریهای نوین آموزشی در جهت ترویج دانش و فناوری در بخش کشاورزی تأکید کرد.
خمیس آبادی رئیس مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور گفت: ارتقا و خودکفایی در تولیدات دامی و طیور از برنامههای محوری موسسه تحقیقات علوم دامی کشور است
عطالله ابراهیمی رئیس پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری کشور افزود: فرهنگ درست استفاده از منابع پایه آب و خاک در کشور باید نهادینه شود
اسحاقی رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی نیز بر استفاده از ظرفیت موسسه رازی در جهت درمان کووید ۱۹ با تولید واکسن کووپارس همگام با دنیا تاکید کرد.
گفتنی است در نشست صمیمی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور رؤسای موسسات پژوهشی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی هر یک از روسای موسسات در خصوص عملکرد موسسه نظرات و پیشنهادات خود را ارائه دادند.
جهت دریافت لینک کانال ایتای سازمان کلیک کنید