به گزارش روابط عمومی سازمان تات؛ محسن مردی با اشاره به اینکه در حال حاضر، بیش از ۵۰ شرکت خصوصی در پژوهشگاه بیوتکنولوژی حضور دارد، گفت: پژوهشگاه بیوتکنولوژی از حضور شرکتهای خصوصی در بخش کشاورزی استقبال میکند.
وی اهداف مهم برگزاری این رویداد را شناسایی شرکتها برای انجام کارهای مشترک در بخش کشاورزی و شناسایی منابع و محدویتها از لحاظ سیاستها و اجرا در راستای حل چالشهای این بخش عنوان کرد.
رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با اشاره به نقش سازمان تات در حل چالشهای بخش کشاورزی، گفت: ۷۰ تا ۸۰ درصد افزایش تولیدات بخش کشاورزی در سالهای اخیر در راستای دانش تولید شده توسط اعضای هیئت علمی، محققان و کارشناسان پشتیبان در سازمان تات است.
مردی اظهار کرد: تغییر اقلیم، الگوهای آبوهوایی و به دنبال آن الگوهای تولید را در آینده تغییر خواهد داد و ما اگر بخواهیم امنیت غذایی پایدار داشته باشیم باید بتوانیم این الگوها را با شرایط جدید تطبیق دهیم تا غذای کافی سالم و قابل دسترس برای کشور تأمین کنیم.
وی با بیان اینکه تحلیل و نظریهپردازی دادهها بسیار اهمیت دارد، افزود: میتوان با استفاده از هوش مصنوعی، دادههای دقیق و تحلیلهای معتبری ارائه کرد؛ در واقع با تحلیل گذشته، آیندهای مطمئن خلق کرد.
رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ضمن تاکید بر لزوم استفاده از فناوریهای مختلف هوش مصنوعی برای تهیه دادههای دقیقتر با استفاده از ماهواره و حسگرها، افزود: برای تجزیه و تحلیل در همه مراحل تولید، باید از الگوریتمهای هوش مصنوعی استفاده کرد.
در ادامه؛ غفاری، دبیر علمی رویداد هوش مصنوعی در بخش کشاورزی نیز گفت: با توجه به حجم وسیع کلانداده و اطلاعات در بخش کشاورزی؛ هوش مصنوعی میتواند انقلابی در بهرهوری و حل چالشهای این بخش و تامین امنیت غذایی پایدار باشد.
وی افزود: بهرهوری در نتیجه استفاده از هوش مصنوعی، نقش حائز اهمیتی در بهرهوری بخش کشاورزی دارد و پژوهشگاه بیوتکنولوژی با برگزاری این رویداد در راستای استفاده از فناوری هوش مصنوعی در بخش کشاورزی توانسته است شبکه قوی بین شرکتها و موسسات تحقیقاتی ایجاد کند.
جهت دریافت لینک کانال ایتای سازمان کلیک کنید