• ساعت : ۱۰:۱۳
  • تاريخ :
     ۱۴۰۴/۰۲/۰۲ 
  • تعداد بازدید : 92
سرپرست فرمانداری گناوه تاکید کرد:
استفاده بهینه از حوضچه فاضلاب گناوه در حوزه كشاورزی
سرپرست فرمانداری گناوه گفت: حوضچه فاضلاب شهر گناوه به علت رها شدن به یک آسیب زیست محیطی تبدیل شده که باید از این ظرفیت در حوزه کشاورزی استفاده بهینه شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان تات به نقل از خبرنگار مهر، دانیال اسفندیاری در نشست با رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان بوشهر اظهار کرد: وضعیت کنونی محل حوضچه فاضلاب شهر گناوه به علت دپوی پساب و ریزش فاضلاب به اطراف، علاوه بر اینکه خسارت و آسیب جدی به اراضی کشاورزی، دریا و محیط زیست وارد کرده، بوی نامطبوعی نیز ایجاد کرده است.

سرپرست فرمانداری گناوه خاطرنشان کرد: اگر از این ظرفیت استفاده بهینه و درستی شود می‌توان منبع و بستر بسیار مناسبی برای بخش کشاورزی و تأمین کننده آبیاری فضای سبز شهر باشد.

وی بیان کرد: مدیریت و نگهداری صحیح از این حوضچه می‌تواند به نفع جامعه و حفظ زیبایی طبیعی منطقه باشد.

وی با بیان اینکه کاشت درختان در سطح شهر و روستاها و همچنین خانه باغ‌ها باید به صورت علمی و تحقیقاتی انجام شود، افزود: از سالیان قبل تاکنون گونه‌هایی کاشت شده که موارد علمی و تحقیقاتی در آن صورت نگرفته و آسیب به زیرساخت‌ها وارد کرده است.

وی بیان کرد: اگر گونه‌های درختان به صورت علمی و تحقیقاتی متناسب با اقلیم منطقه کاشت شوند ثمربخش و می‌تواند باعث بهبود کیفیت زندگی در منطقه و فضای زیبا شود.

سرپرست فرمانداری گناوه افزود: اغلب خانه باغ‌هایی که با هزینه‌های هنگفت ساخته شده، در نحوه کاشت درختان مسائل علمی رعایت نشده است.

سرپرست فرمانداری گناوه بر بهره مندی از نظرات کارشناسان جهاد کشاورزی در زمینه استفاده بهینه از آب‌های نامتعارف در جهت کاشت درختان و فضای سبز تاکید کرد و گفت: در این راستا با دعوت از کارشناسان جهاد کشاورزی جلسه‌ای با حضور دهیاران، بخشداران و شهرداران برگزار شود.

 

6.1.15.0
V6.1.15.0