• ساعت : ۰۹:۵۱
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۰۷/۱۱ 
  • تعداد بازدید : 122
با حضور اساتید دانشگاه شهرکرد در مرکز؛
اولین نشست حلقه تات زنجیره ارزش ماهیان سردابی استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد
اولین نشست حلقه تات زنجیره ارزش ماهیان سردابی استان چهارمحال و بختیاری با حضور اساتید دانشگاه شهرکرد در مرکز تحقیقات کشاورزی استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی چهارمحال و بختیاری، این جلسه با حضور اساتید دانشگاه شهرکرد، با موضوع زنجیره راهبردی ارزش تولید ماهیان سردابی در مرکز تشکیل شد.

بیژن حقیقتی سرپرست مرکز گفت: از حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه شهرکرد در مرکز خرسند هستیم و امیدواریم با تشکیل بیشتر این جلسات، همکاری بین دو دستگاه بیشتر شود.

وی گفت: استان چهارمحال و بختیاری در حوزه تولید ماهیان سردابی رتبه اول کشوری را دارد و با توجه به وجود مزارع پرورش ماهی  و کارخانجات خوراک ماهیان در استان باید این امکان بوجود آید که همکاری بین مرکز و دانشگاه نقش موثری در شکل گیری زنجیره ارزش ماهیان سردابی در استان  به صورتی علمی و کاربردی داشته باشد.

علیرضا قائدی عضو هیات علمی مرکز و مسئول حلقه تات زنجیره ارزش ماهیان سردآبی استان، گفت: با توجه به جلسات متعدد با مسئولانی از استانداری، سازمان جهادکشاورزی و برخی از تولید کنندگان بخش خصوصی در حوزه تولید ماهی و غذای ماهی، مصمم هستیم که زنجیره ارزش ماهیان سردابی در استان ایجاد و تکمیل شود.

قائدی افزود: در فرآیند تکمیل زنجیره ارزش باید پس از انتخاب و اولویت بندی زنجیره ارزش غذایی، نقشه زنجیره، فعالیت ها و اجزاء فرآیند تشکیل شود.

پژوهشگر حوزه شیلات گفت: نظارت و ارزیابی در تمام فرآیند ارزش تولید باید وجود داشته باشد تا به هدف نهایی برسیم.

روح اله رحیمی، عضو هیئت علمی و استاد دانشگاه شهرکرد گفت: یکی از مشکلات حوزه کشاورزی در کشور، حکمرانی بخش های مختلف است.

وی با اشاره به اینکه کشور برزیل تولید کننده بزرگ محصولات غذایی شناخته می شود گفت: یکی از دلایل موفقیت های برزیل در تامین غذا، حضور اتحادیه ها و بخش خصوصی در تمام زنجیره های غذایی است.

رحیمی افزود: یک پیشنهاد برای تکمیل زنجیره ارزش، بررسی وضعیت موجود اعم از نقاط ضعف و قوت و چالش های پیش روست تا بتوان براساس آن به یک نظام واحد برسیم و پس از آن برنامه راهبردی و نقشه راه تدوین شود.

در این جلسه مقرر شد؛ اعضای کارگروه تات مشخص و وظایف هر کدام تعیین شود. در مرحله بعد وضعیت فعلی زنجیره ارزش در صورت وجود تعیین خواهد شد و استراتژی های لازم برای ارتقا آن پیش بینی می شود.

همچنین نظارت بر روند پیشرفت ارتقا زنجیره ارزش بر عهده کارگروه خواهد بود که دبیرخانه آن در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان چهارمحال و بختیاری است.

 727.jpg

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.15.0
    V6.1.15.0