به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره)؛ میررحیمی با بیان اهمیت کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و صرفه اقتصادی حاصل از آن در اقتصاد کشور، خاطر نشان کرد: اثرات غیرمستقیم ضایعات محصولات کشاورزی از اثرات مستقیم آن کمتر نیست و ما وظیفه داریم بدنبال فرهنگ سازی و توانمندسازی باشیم و استارتاپها، دستاوردها و ایده و فناوریهای جدید راشناسایی کنیم و با بکارگیری آنها در راستای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی گامی هرچند کوچک برداریم.
وی یادآور شد این رویداد توسط مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) و با همکاری و مشارکت موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی و پارک علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی کشور برگزار می شود.
میررحیمی از نمایندگان حاضر در نشست که بصورت حضوری و مجازی شرکت کردند خواست اطلاع رسانی مناسب و وسیعی در سطح مراکز و موسسات تحقیقاتی، اتحادیه ها و بخش های خصوصی انجام دهند تا شاهد حضور تعداد بیشتری از صاحبان ایده و فناوری و استارتاپ ها در رویداد کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی با رویکرد؛ نان و سبزی و صیفی باشیم.
شایان ذکر است این جلسه به منظور بررسی و پیگیری مصوبات جلسات گذشته برگزار شد و تیزر تهیه شده رویداد مورد نقد و بررسی قرار گرفت.همچنین گزارشی از نشست های مسئله یابی و چالش معکوس و کارگاههای برنامهریزی و برگزار شده در راستای این رویداد ارائه شد.