• ساعت : ۱۱:۵۲
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۰۷/۱۰ 
  • تعداد بازدید : 89
در راستای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی؛
كمیته"كارآفرینی و فناوری‌های نوین كاهش ضایعات كشاورزی و غذایی" برگزار شد
ششمین جلسه کمیته مدیریت و برنامه ریزی رویداد ملی "کارآفرینی و فناوری های نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی با رویکرد نان و سبزی و صیفی" صبح دوشنبه نهم مهر ماه با حضور میررحیمی رئیس مرکز، نماینده و مدیران موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی کشور، نماینده پارک علم و فناوری استان البرز، نمایندگان شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور مستقر در مرکز امام و اعضای کمیته در محل سالن جلسات موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره)؛ میررحیمی با بیان اهمیت کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و صرفه اقتصادی حاصل از آن در اقتصاد کشور، خاطر نشان کرد: اثرات غیرمستقیم ضایعات محصولات کشاورزی از اثرات مستقیم آن کمتر نیست و ما وظیفه داریم بدنبال فرهنگ سازی و توانمندسازی باشیم و استارتا‌پ‌ها، دستاوردها و ایده و فناوری‌های جدید راشناسایی کنیم و با بکارگیری آن‌ها در راستای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی گامی هرچند کوچک برداریم.

   وی یادآور شد این رویداد توسط مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) و با همکاری و مشارکت موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی و پارک علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی کشور برگزار می شود.

میررحیمی از نمایندگان حاضر در نشست که بصورت حضوری و مجازی شرکت کردند خواست اطلاع رسانی مناسب و وسیعی در سطح مراکز و موسسات تحقیقاتی، اتحادیه ها و بخش های خصوصی انجام دهند تا شاهد حضور تعداد بیشتری از صاحبان ایده و فناوری و استارتاپ ها در رویداد کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی با رویکرد؛ نان و سبزی و صیفی باشیم.

 شایان ذکر است این جلسه به منظور بررسی و پیگیری مصوبات جلسات گذشته برگزار شد و تیزر تهیه شده رویداد مورد نقد و بررسی قرار گرفت.همچنین گزارشی از نشست های مسئله یابی و چالش معکوس و کارگاه‌های برنامه‌ریزی و برگزار شده در راستای این رویداد ارائه شد.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

6.jpg

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.15.0
    V6.1.15.0