به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مؤسسه تحقیقات بین المللی تاس ماهیان دریای خزر، با تلاش محققین موسسه تاس ماهیان و تخصیص اعتبارات مورد نیاز از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گیلان، فرمولاسیون جیره اقتصادی ماهیان خاویاری بر پایه جایگزینی مخلوطی از پروتئینهای گیاهی وجانوری (گلوتن ذرت،گلوتن گندم، آرد ضایعات مرغ، پودر خون و پودر گوشت و استخوان) بجای آرد ماهی و با حفط توازن مناسب اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب، تهیه شد.

بنا به اظهارات آقای دکتر حسنی کارشناس بخش آبزی پروری مؤسسه و مجری پروژه مذکور، بر اساس پژوهش های انجام شده در خصوص جیره غذایی ماهیان خاویاری، امکان الحاق 60 درصد از مخلوط تولید شده بدون تاثیر منفی بر شاخصهای رشد، ترکیب لاشه، شاخصهای هماتولوژی، سیستم ایمنی، آنزیمهای کبدی، بافت کبد، دستگاه گوارش و شدت فعالیت آنزیمهای پپسین در معده و تریپسین، لیپاز و آمیلاز را در روده گونه فیلماهی پرواری وجود دارد.

شایان ذکر است با ارائه دستاورد مذکور به مزارع بخش خصوصی پرورش ماهیان خاویاری، قیمت غذای تمام شده به میزان 30 درصد کاهش هزینه در بر خواهد شد.

روابط عمومی و امور بین الملل مؤسسه تحقیقات بین المللی تاس ماهیان دریای خزر