چهارشنبه, 22 مرداد 1399
 
  • ساعت : ۱۷:۱۹:۳۴
  • تاريخ :
     ۱۳۹۹/۰۵/۰۱ 
  • تعداد بازدید : 11
  • کد خبر : ۱۲۷۴۶۱
روابط عمومی و امور بین الملل موسسه تاس ماهیان گزارش داد:
سخنرانی علمی با عنوان اهمیت" كنترل ژن های ویرولانس پاتوژن های غذایی در فرآورده های آبزیان" در مؤسسه تاس ماهیان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی  و امور بین الملل مؤسسه تحقیقات بین المللی تاس ماهیان دریای خزر، سخنرانی علمی با عنوان "اهمیت کنترل ژن های ویرولانس پاتوژن های غذایی در فرآورده های آبزیان " توسط آقای دکتر اسماعیل عبداله زاده عضو هیأت علمی و کارشناس بخش ژنتیک و بیوتکنولوژی مؤسسه روز سه شنبه 31 تیرماه 1399 در سالن آمفی تاتر برگزار گردید.

 

 

در ابتدا جلسه آقای دکتر عبداله زاده به نقش باکتری ها و ویروسها در ایجاد مسمومیت ها و عفونت های غذایی در آبزیان پرداخته و سپس به روش های مرسوم در کنترل پاتوژن ها اشاره نمودند و  در ادامه راهکارهای پیشنهادی سازمان بهداشت جهانی (WHO) را ارائه کردند. در ادامه مباحث مطروحه به روش های مولکولی PCR و RTPCR در مطالعات ژنتیکی جوامع باکتریایی نیز، اشاره شد.

 

 

شایان ذکر است شرکت کنندگان در این سخنرانی با نحوه کار با دستگاه ریل تایم PCR آشنا شده و مفاهیم بیان ژن و محاسبات دلتا ct را به صورت اجمالی فراگرفتند. در خاتمه سخنرانی، ضمن نمایش مقالات جدید ISI در زمینه کنترل ژن های بیماری زای باکتری ها در فرآورده های غذایی ، به بحث و تبادل نظر در این خصوص پرداخته شد.

 

 

روابط عمومی  و امور بین الملل مؤسسه تحقیقات بین المللی تاس ماهیان دریای خزر

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    کلیه حقوق این وب سایت متعلق به سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی می باشد.

    5.7.4.0
    V5.7.4.0