• ساعت : ۱۱:۵۶
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۱۰/۱۲ 
  • تعداد بازدید : 182
مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار نمود:
نهمین جلسه كمیته مدیریت و برنامه‌ریزی رویداد ملی كارآفرینی و فناوری‌های نوین كاهش ضایعات محصولات كشاورزی؛ با رویكرد نان و سبزی و صیفی
برگزاری نهمین جلسه کمیته مدیریت و برنامه‌ریزی رویداد ملی کارآفرینی و فناوری‌های نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی؛ با رویکرد نان و سبزی و صیفی در مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره)

  به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره)؛ نهمین جلسه کمیته مدیریت و برنامه‌ریزی رویداد ملی کارآفرینی و فناوری‌های نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی؛ با رویکرد نان و سبزی و صیفی با حضور میررحیمی رئیس مرکز امام، اعضای کمیته، مدیران عامل شرکت‌های دانش بنیان و فناور مستقر در مرکز بصورت حضوری و نماینده صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری و نمایندگان مراکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی برخی از استان‌ها بصورت برخط در سالن شتابدهی آموزش بهره‌برداران تشکیل شد.

میررحیمی گفت: به واسطه تداخل برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری با زمان برگزاری رویداد و در پی درخواست‌های ارسال شده مبنی بر تغییر زمان برگزاری، تاریخ اجرای رویداد به سی‌ام بهمن و یکم اسفند ماه موکول شد و این تغییر زمان فرصت مناسبی را فراهم کرد تا بتوانیم ایده‌ها و طرح‌های بیشتری دریافت کنیم.

وی افزود: گزارشی از رویداد ملی کارآفرینی و فناوری‌های نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی‌؛ با رویکرد نان و سبزی و صیفی در جلسه‌ روز گذشته  دفتر نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی ارائه شد و خاطرنشان کرد: بحث ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی از اولویت‌های وزارت جهاد کشاورزی می باشد و کمیته‌ای در حوزه ضایعات کشاورزی در وزارت تشکیل شده است و امروز اولین جلسه آن در حال برگزاری است.

در این نشست اعضای کمیته از اقدامات انجام شده در راستای این رویداد در یک ماه گذشته از جمله: برگزاری کارگاه‌های آموزشی مسئله یابی، برگزاری دو پیش رویداد، تهیه و پخش برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی در راستای معرفی رویداد و تهیه دو پادکست‌ در حوزه کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و معرفی رویداد ارائه کردند.

img_0293.jpg

img_0303.jpg

img_0312.jpg

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.15.0
    V6.1.15.0