با همت اداره آموزش کارکنان مرکز؛
برگزاری دوره آموزشی "آفت کش ها (باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی)"
ارتقای دانش کارشناسان برای کنترل ایمنی محصولات کشاورزی
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گیلان؛ به منظور ارتقای دانش کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان، در زمینه ایمنی غذایی و کنترل باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی، این دوره آموزشی تخصصی با تدریس محمود هوشیارفرد و بهاره رفیعی از اعضای هیات علمی بخش تحقیقات گیاهپزشکی مرکز و از اساتید برجسته حوزه سمشناسی کشاورزی، از تاریخ ۵ تا ۱۲ شهریور ۱۴۰۴، برگزار شد.
در این دوره، شرکتکنندگان با مباحثی همچون تعیین دوره کارنس سموم در شرایط اقلیمی مختلف، روشهای استخراج و عصارهگیری گروههای مختلف سموم شامل کلره، فسفره، کاربامات، پیرتروئید و سایر ترکیبات، انجام آزمایشهای عملی در آزمایشگاه برای استخراج باقیمانده سموم از محصولات کشاورزی، آشنایی با عملکرد دستگاههای تجزیه و تحلیل مانند GC و HPLC و اندازهگیری مواد مؤثر با استفاده از دستگاه اسپکتروفتومتری آشنا شدند و مهارتهای عملی و نظری لازم برای پایش دقیقتر سلامت محصولات کشاورزی را فرا گرفتند.
جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان کلیک نمایید.
جهت دریافت اخبار در کانال ایتای مرکز کلیک نمایید.


