دوره تخصصی فرآوری آبزیان، گامی مؤثر در توانمندسازی کارشناسان شیلات شد؛
برگزاری دوره آموزشی "مبانی فرآوری آبزیان"
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گیلان؛ در راستای ارتقاء دانش، بینش و مهارت کارشناسان اداره کل شیلات استان در حوزه آبزیان و محصولات دریایی، این دوره آموزشی با تدریس نائره بشارتی، مدرس و عضو هیات علمی مرکز؛ از تاریخ ۱ شهریور تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۴، با همت اداره آموزش کارکنان مرکز، برگزار شد.
در این دوره آموزشی، مباحثی همچون کلیات و طبقهبندی آبزیان، کالبدشناسی و فیزیولوژی ماهی و میگو، ترکیبات شیمیایی بدن آبزیان، تغییرات پس از صید، اصول انجماد و ویژگیهای آن، فرآوری فیله و محصولات انجمادی مطرح شد. همچنین، شرکتکنندگان از کارخانجات عملآوری آبزیان بازدید علمی بهعمل آوردند.
این آموزش با هدف افزایش توانمندی کارشناسان در زمینه شناخت علمی و عملی فرآوری آبزیان اجرا شد و نقش مؤثری در ارتقاء کیفیت خدمات شیلاتی استان، ایفا کرد.
جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان کلیک نمایید.
جهت دریافت اخبار در کانال ایتای مرکز کلیک نمایید.

