دوره تخصصی فرآوری آبزیان، گامی مؤثر در توانمندسازی کارشناسان شیلات شد؛

برگزاری دوره آموزشی "مبانی فرآوری آبزیان"

تعداد بازدید:۵۸
هدف این دوره، توانمندسازی کارشناسان شیلات گیلان از طریق آموزش مبانی علمی و عملی فرآوری آبزیان، با تمرکز بر ارتقاء دانش تخصصی و آشنایی با فناوری‌های نوین صنعت دریایی بود.
برگزاری دوره آموزشی "مبانی فرآوری آبزیان"

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گیلان؛ در راستای ارتقاء دانش، بینش و مهارت کارشناسان اداره کل شیلات استان در حوزه آبزیان و محصولات دریایی، این دوره آموزشی با تدریس نائره بشارتی، مدرس و عضو هیات علمی مرکز؛ از تاریخ ۱ شهریور تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۴، با همت اداره آموزش کارکنان مرکز، برگزار شد.

در این دوره آموزشی، مباحثی همچون کلیات و طبقه‌بندی آبزیان، کالبدشناسی و فیزیولوژی ماهی و میگو، ترکیبات شیمیایی بدن آبزیان، تغییرات پس از صید، اصول انجماد و ویژگی‌های آن، فرآوری فیله و محصولات انجمادی مطرح شد. همچنین، شرکت‌کنندگان از کارخانجات عمل‌آوری آبزیان بازدید علمی به‌عمل آوردند.

این آموزش با هدف افزایش توانمندی کارشناسان در زمینه شناخت علمی و عملی فرآوری آبزیان اجرا شد و نقش مؤثری در ارتقاء کیفیت خدمات شیلاتی استان، ایفا کرد.

 

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان کلیک نمایید.

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای مرکز کلیک نمایید.

 

کلیدواژه‌ها: آبزیان آموزش


اخبار مرتبط