کشاورزان خمام با روش‌های نوین تغذیه گیاه و تولید کمپوست آشنا شدند؛

آموزش تغذیه گیاه و کمپوست برای کشاورزان

تعداد بازدید:۳۹
هدف این دوره، ارتقای دانش کشاورزان در زمینه تغذیه پایدار گیاه و تولید کمپوست خانگی برای بهبود کیفیت خاک و افزایش بهره‌وری کشاورزی بود.
آموزش تغذیه گیاه و کمپوست برای کشاورزان

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گیلان؛ در راستای اجرای طرح «روستای سبز»، یک دوره کارگاه آموزشی با محوریت تغذیه گیاه و تولید کمپوست خانگی در شهرستان خمام برگزار شد.

در این کارگاه، علی لاهیجی، عضو هیات علمی تحقیقات خاک و آب مرکز؛ به ارائه آخرین روش‌های تغذیه گیاه پرداخت. وی ضمن تشریح اهمیت افزایش مواد آلی خاک از طریق کشت دوم، نکات کاربردی در زمینه تغذیه گیاه و نحوه تهیه کمپوست خانگی را برای کشاورزان و کارشناسان منطقه تیسه خمام توضیح داد.

در ادامه، شهاب نوبخت، عضو هیات علمی بخش اقتصادی، اجتماعی و ترویج کشاورزی مرکز؛ نحوه تکمیل پرسشنامه‌های تحقیقاتی مرتبط با تغذیه کودی را بیان کرد و اهمیت جمع‌آوری داده‌های دقیق در توسعه کشاورزی پایدار را مورد تأکید قرار داد.

در پایان این نشست، کشاورزان حاضر خواستار توجه ویژه جهاد کشاورزی خمام به ایجاد مزرعه الگویی برای کشت دوم، کمپوست‌سازی و رفع چالش‌های مرتبط با آن در منطقه شدند.

 

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان کلیک نمایید.

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای مرکز کلیک نمایید.

 

 

کلیدواژه‌ها: تغذیه گیاه کمپوست


اخبار مرتبط