مدیران کشاورزی گیلان با مبانی آینده‌پژوهی آشنا شدند؛

برگزاری دوره آموزشی "مجموعه پودمان های آینده پژوهی کشاورزی"

تعداد بازدید:۳۰
برگزاری این دوره آموزشی، گامی مؤثر در ارتقای دانش و توانمندی مدیران مرکز به شمار می‌رود و می‌تواند زمینه‌ساز بهره‌گیری بهتر از رویکردهای نوین آینده‌پژوهی در برنامه‌ریزی‌های راهبردی بخش کشاورزی باشد.
برگزاری دوره آموزشی "مجموعه پودمان های آینده پژوهی  کشاورزی"

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گیلان؛ به همت دفتر آموزش کارکنان مرکز، دوره آموزشی «مجموعه پودمان‌های آینده‌پژوهی کشاورزی» از تاریخ ۲۸ مهر تا ۲۸ آبان ۱۴۰۴ برگزار شد. این دوره با هدف آشنایی مدیران مرکز با کارکردهای آینده‌پژوهی در حوزه کشاورزی طراحی و اجرا گردید.

در این دوره، مهرزاد عبدالله‌زاده به عنوان مدرس خبره، مباحثی همچون آینده‌نگاری، نسل‌های آینده‌نگاری علم و فناوری، اهداف آینده‌نگاری در دو سطح فرآیندی و اختصاصی، روش‌های مرسوم آینده‌پژوهی و معرفی روش‌های مهم آن را برای شرکت‌کنندگان تشریح کرد. همچنین اصول، مبانی و تعریف آینده‌پژوهی و فواید آن برای مدیران و کارشناسان کشاورزی مورد بررسی قرار گرفت.

 

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان کلیک نمایید.

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای مرکز کلیک نمایید.

 

 

کلیدواژه‌ها: آینده پژوهی کشاورزی


اخبار مرتبط