تمرکز مدیریت بر عدالت سازمانی / «گام‌های عملی برای حمایت از کارکنان؛ از وعده تا اجرا»

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۱۵:۲۵ کد : ۱۴۲۸۱ اخبار ستادی
تعداد بازدید:۶
نشست کشوری دکتر گل‌محمدی با همکاران سازمان تات نشست کشوری دکتر غلامرضا گل‌محمدی، معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات)، با حضور مدیران، پژوهشگران و کارکنان این سازمان از سراسر کشور برگزار شد. در این نشست، مسائل پژوهشی و آموزشی سازمان و موضوعات رفاهی و معیشتی پرسنل مورد بررسی قرار گرفت و به پرسش‌ها و دغدغه‌های همکاران پاسخ داده شد. متن کامل مباحث و سخنان دکتر گل محمدی معاون وزیر و رئیس سازمان تات به شرح زیر منتشر می‌شود.
تمرکز مدیریت بر عدالت سازمانی / «گام‌های عملی برای حمایت از کارکنان؛ از وعده تا اجرا»

 

دکتر گل‌محمدی، معاون وزیر و رئیس سازمان تات، در این باره اشاره کردند که به‌عنوان رئیس سازمان و فردی با ۱۲ سال تجربه در حوزه منابع انسانی، همواره منابع انسانی را قلب هر سازمان می‌دانند. ایشان تأکید کردند که همه اجزای سازمان همچون قطعات یک پازل در کنار یکدیگر قرار دارند و هر کدام در چارچوب وظایف خود عمل می‌کنند؛ بدیهی است که نبود  هر یک از این اجزا می‌تواند روند انجام امور را با اختلال مواجه کند.

از سوی دیگر، هر بخش بر اساس مقررات و ضوابط خاص خود نیرو جذب کرده و کارکنان آن نیز تابع شرح وظایف و نظام پرداخت همان بخش هستند و بر همین مبنا حقوق دریافت می‌کنند. بنابراین، تفاوت‌های حقوقی شکل‌گرفته در یک سازمان امری طبیعی است و در همه سازمان‌ها، دانشگاه‌ها و مراکز علمی و غیرعلمی مشاهده می‌شود. این تفاوت‌ها پدیده‌ای تازه نیست و در سالیان گذشته نیز وجود داشته و در اغلب کشورهای جهان نیز به همین شکل قابل مشاهده است.

نکته مهم

در گذشته افزایش حقوق‌ها بصورت پلکانی معکوس انجام شده‌است که این روش سبب شد فاصله حقوقی اعضای هیات علمی و غیر هیات علمی به‌هم نزدیک شوند و اگر این روش انجام نمی‌گردید، قطعا به این افزایش نیاز نبود.

الف) هیات رئیسه سازمان از زمان حضور خود نگاه حمایتی به اعضای غیر هیات علمی داشته و سعی در تقویت آن داشته‌است. از جمله اقدامات انجام شده عبارت‌است از:

  1. اعطای رتبه ممتاز به  همکاران دارای مدرک کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به تعداد  337 نفر
  2. اعطای رتبه دو به همکاران دارای مدرک فوق دیپلم به تعداد 158 نفر
  3. افزایش ضریب فوق‌العاده مدیریت برای روسای گروه‌ها، ادارات و مشاغل هم‌طراز از 23 به 29 درصد به تعداد 790 نفر
  4. برقراری فوق‌العاده حقوقی ویژه شاغلین مشاغل حقوقی به تعداد 123 نفر
  5. اعطای پایه‌های سنوات شرکتی قبل از استخدام اعضای غیر هیات علمی سازمان به تعدا 1025 نفر
  6. اخذ مجوز و اعطای پایه به سنوات شرکتی خارج از وزارت جهاد کشاورزی نیروی های جذب جدید در قالب آزمون های استخدامی و اعضای غیر هیات علمی تبدیل وضع شده به تعداد 197 نفر
  7. اعطای پایه های تشویقی موضوع ماده ۲۲ آئین نامه استخدامی اعضای غیر هیات علمی به تعداد 550 نفر
  8. اعطای پایه تشویقی مستند به ماده 22 آئین نامه استخدامی اعضای غیر هیات علمی به ۱۱۰ نفر از اعضای غیر هیات علمی موثر در جشنواره شهید رجایی در مراکز استانی
  9. برای اولین بار در سازمان، پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشسته سال ۱۴۰۴ در پایان همان سال و با سقف ۶۵۰ میلیونی همطراز با اعضای هیات علمی و غیر هیات علمی
  10. اخذ کد استخدامی برای جمعی از همکاران که بیش از یک دهه از زمان تبدیل وضعیتشان به پیمانی می‌گذشت.
  11. تصویب آیین نامه استخدامی اعضای غیر هیات علمی در هیات امنای سازمان
  12. اعمال مدارک تحصیلی اعضای غیر هیات علمی به نحوی که تمام کارکنان (به‌ جزء 136 نفر ) از یک، دو و حتی برخی سه مقطع تحصیلی استفاده نموده‌اند.
  13. اصلاح آیین‌نامه خانه‌های سازمانی و ثابت نگه‌داشتن اجاره بها از ابتدای سال 1404
  14. صدور رفاه کارت برای تمام کارکنان(رسمی، پیمانی، قراردی و شرکتی) در سطح کشور
  15. پرداخت پاداش‌ رفاهی پایان سال به طور یکسان در سراسر کشور
  16. پرداخت 50 درصد از حق بیمه تکمیلی اعضای غیر هیات علمی سه سال قبل از پرداخت برای اعضای هیات علمی

ب)مواردی در آیین‌نامه استخدامی اعضای غیر هیات علمی وجود دارد که علی‌رغم شرح وظایف مشترک این همکاران، دریافتی نسبت به اعضای هیات علمی بیشتر است و چون قانون است که اجرا می‌شود، هیچ فردی اعتراضی ندارد.

  1. فوق العاده مدیریت اعضای غیر هیات علمی با اعضای هیات علمی برابر است در سالیان اخیر این مهم اتفاق افتاده است، ولی  مدیران غیر هیات علمی علاوه‌بر فوق‌العاده مدیریت اضافه‌کاری هم دریافت می‌کنند. بنابراین در شرایط مشابه این دسته از مدیران نسبت به مدیران هیات علمی، مبالغ بالاتری دریافت می‌کنند.
  2. فوق العاده ماموریت روزانه اعضای غیر هیات علمی 2 تا 3 برای اعضای هیات علمی است.
  3. فوق‌العاده سختی کار اعضای غیر هیات علمی حدود 3 برای اعضای هیات علمی است.
  4. ادامه خدمت بعد از 30 سال برای اعضای غیر هیات علمی با مدرک فوق لیسانس و دکترا بلامانع است ولی برای اعضای هیات علمی حتی با داشتن مدرک دکترا، در سطح مربی و استادیار غیر ممکن است.
  5. سنوات بالای 30 سال اعضای غیر هیات علمی در حقوق بازنشستگی محاسبه می‌شود اما برای اعضای هیات علمی انجام نمی‌شود.
  6. فوق العاده مدیریت برای اعضای غیر هیات علمی در حقوق بازنشستگی محاسبه می‌شود اما برای  اعضای هیات علمی انجام نمی‌شود.
  7. افزایش کمک هزینه فوت و ازدواج اعضای غیر هیات علمی حدود 10 درصد بیشتر نسبت به اعضای هیات علمی است.
  8. حدود  63 درصد پست‌های مدیریتی سازمان به همکاران غیر هیات علمی اختصاص دارد.
  9. تمام موارد فوق که طبق قانون انجام شده‌است هیچ‌یک از اعضای هیات علمی اعتراضی نداشته‌اند.

ج)افزایش حقوق اعضای هیات علمی در پایان سال 1404

افزایش حقوق اعضای هیات علمی در پایان سال 1404 براساس  مصوبه مرکز هیات‌ امنا و هیات ممیزه وزارت علوم موضوع ابلاغیه شماره 15/343141 مورخ 1404/12/27، صورتجلسه نشست فوق العاده هیات امنای دانشگاه‌ها، مصوبه شورای حقوق و دستمزد توسط معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور موضوع ابلاغیه شماره 108136 مورخ 1404/12/27 صورت گرفته‌است.

 بنابراین تمام اقدامات در این زمینه براساس قانون مصوب انجام شده‌است. ضمنا میانگین افزایش کمتر از  50% بوده و عدد مطرح شده 75% درصد صحیح نیست.

د) پاسخ به نامه کتبی سئوالات همکاران که به هیات رییسه سازمان ارسال و یا در فضای مجازی منتشر شده‌است

  1. شورای صنفی اعضای غیر هیات علمی: بنابر قوانین موجود هرگونه اخذ مجوز برای تشکیل شورای صنفی فقط از طریق وزارت کشور امکان‌پذیر است و سازمان تات مجاز به صدور چنین مجوزی نیست. در این خصوص سازمان در حد مقدورات قانونی فرایند تسهیل‌گری را انجام خواهد داد.
  2. ملاقات با نمایندگان کارکنان: نمایندگان باید با رای کارکنان انتخاب شده باشند برای مثال افرادی که در کمیته نظارت و ارزشیابی موسسات و مراکز عضو هستند. در غیر این‌صورت افراد با تشکیل کانال در شبکه‌های اجتماعی نماینده تلقی نمی‌شوند. لازم به ذکر است افراد به صورت انفرادی قطعا می‌توانند برای ملاقات از تمام سطوح مدیریتی سازمان از جمله رییس سازمان، وقت قبلی گرفته و درخواست‌های خود را مطرح نمایند.
  3. ماده ۲۹ قانون برنامه ششم توسعه: قانون برنامه ششم به هرمیزان که مفاد آن اجرایی شده، به پایان رسیده‌است و درحال حاضر قانون برنامه هفتم درحال اجرا است، ضمن این‌که بنابر قوانین احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور سازمان مشمول ماده یک احکام دائمی بوده و بنابر قوانین استخدامی، مالی و معاملاتی زمان خود اداره می‌شود که مزایای آن طبق مفاد قانونی به همکاران پرداخت می‌گردد.
  4. اصل محقق برجسته در هیات امنا رعایت شده است:  اعضای هیات امنای سازمان در حال حاضر سه معاون محترم رئیس جمهور، دو وزیر محترم، رییس یکی از کمیسیون‌های مجلس، دبیرکل شورای عالی عتف، دو محقق برجسته بخش هستند که اتفاقا هردو سابقه انتخاب پژوهشگر برجسته و حتی مهندس برجسته فرهنگستان علوم می‌باشند. در این زمینه اگر محققانی از اعضای غیر هیات علمی که چنین شرایطی دارند، معرفی گرددند پس از تایید وزیر محترم جهادکشاورزی در دوره بعدی هیات امنا استفاده خواهند شد.
  5. فوق العاده جذب نخبگان: در سازمان تات اغلب همکاران نخبه می‌باشند، لیکن در سه دسته قرار می‌گیرند. دسته اول اعضای هیات علمی که در فرایند جذب شرکت و پذیرفته شده‌اند. دسته دوم اعضای هیات علمی از بنیاد ملی نخبگان و طرح جهت جذب شده‌اند  و دسته سوم همکارانی که به دلایلی نتوانستند از طرح جهت عضو هیات علمی شوند و از محل طرح شهید موسوی و زین‌الدین به عنوان کارشناس نخبه جذب شده‌اند، که این دسته برای هیات علمی شدن، حتما باید در فرایند جذب شرکت نمایند. در این زمینه و باتوجه به عدم وجود فوق‌العاده نخبگی در آیین‌نامه استخدام   اعضای غیر هیات علمی سازمان و حتی عدم تصویب این بند در مرکز هیات امنای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی، فعلا قابل پرداخت نیست.
  6. قانون همطرازی حقوق و مزایای همکاران غیر هیات علمی:

اولا: قانون همطرازی مربوط به نظام هماهنگ پرداخت مصوب سال 1370 مجلس شورای اسلامی است که در سال 1386 با قانون مدیریت خدمات کشوری توسط مجلس شورای اسلامی جایگزین شده‌است.

ثانیا: در ماده 8 قانون نظام هماهنگ پرداخت اشعار می‌دارد ‌: "حقوق و فوق‌العاده شغل دارندگان مدارک تحصیلی دکتری و فوق لیسانس و مدارک همطراز از لحاظ استخدامی، که در مراکز و یا واحدهای‌آموزشی، مطالعاتی و تحقیقاتی دستگاههای مشمول این قانون اشتغال به کار دارند نباید از هشتاد درصد۸۰% مجموع حقوق و فوق‌العاده شغل‌کارکنان مشابه مشمول قانون اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کمتر باشد." بنابراین 80 درصد فقط دو بند اول حقوق و فوق‌العاده شغل را شامل می‌شود و نه کل حقوق و مزایای اعضای هیات علمی،

ثالثا: در قانون خدمات کشوری ماده 8 موضوع اعمال همترازی حذف شده‌است،

رابعا: درصورت تصویب ماده واحد جدید توسط مجلس محترم شورای اسلامی قطعا سازمان اجرا خواهد نمود.

ر)اقدامات درحال پی‌گیری:

  • ابلاغ آیین نامه استخدامی توسط وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری پی‌گیری می‌شود.
  • پی‌گیری افزایش دریافتی محققین غیر هیئت علمی  سازمان که کار پژوهشی انجام می‌دهند، پی‌گیری می‌شود.
  • برقراری افزایش 50% فوق العاده ویژه که از سال 1400 برای کلیه کارمندان دولت بجز اعضای غیر هیات علمی دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی مشمول ماده یک احکام دائمی اجرا شده است، از شورای حقوق و دستمزد پی‌گیری می‌شود.
  • اعمال "فوق العاده ویژه" و "خاص" مشابه کارمندان غیر بالینی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از شورای حقوق و دستمزد پی‌گیری می‌شود.
  • تشکیل کارگروهی مرکب از نمایندگان منتخب موسسات و مراکز که با کمک همکاران اداری مباحث و مسائل کارکنان را مورد بحث و بررسی قرار دهد.
  • مبلغ 50/000/000ریال در قالب «کمک هزینه معیشت» برای کلیه همکاران غیر هیات علمی از فروردین ماه 1405 در حقوق ماهیانه اعمال می‌شود.
آخرین ویرایش ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۵

اخبار مرتبط