برگزاری دوره آموزشی تخصصی فیزیولوژی پس از برداشت کیوی با همکاری پژوهشکده مرکبات و میوههای نیمهگرمسیری

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری، به درخواست سردخانهداران منطقه غرب استان مازندران و در راستای ارتقای سطح دانش فنی بهرهبرداران، دوره آموزشی تخصصی با موضوع فیزیولوژی پس از برداشت کیوی با همکاری پژوهشکده مرکبات و میوههای نیمهگرمسیری و با حضور فعالان حوزه سردخانهداری، روز چهارشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ در مرکز آموزش کشاورزی سلمانشهر برگزار شد.
در این دوره آموزشی، دکتر فتاحی مقدم از اعضای هیات علمی موسسه تحقیقات علوم باغبانی و پژوهشکده مرکبات و میوههای نیمهگرمسیری به عنوان مدرس، ضمن ارائه مباحث علمی و کاربردی، فرآیندهای فیزیولوژیکی پس از برداشت کیوی را تشریح کرده و راهکارهای علمی برای حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری محصول ارائه داد.