در کارگاه آموزشی تخصصی اثرات اقلیم بر محصولات زراعی مطرح شد:

پاسخ به تغییرات اقلیمی با «شورورزی»؛ از تامین علوفه تا مهار ریزگردها

۱۴ مهر ۱۴۰۴ | ۰۷:۵۴ کد : ۳۱۹۴ اخبار موسسات
تعداد بازدید:۵۲
در این کارگاه آموزش ملی که توسط موسسه آموزش و ترویج کشاورزی در روز یکشنبه ۱۳ مهرماه برگزار گردید، جمع کثیری از مدیران، محققان، کارشناسان و مروجان حضور داشتند و سرپرست مرکز ملی تحقیقات شوری سخنران این کارگاه بود. محمدحسن رحیمیان اذعان داشت که شورورزی یک راهکار علمی و عملیاتی برای سازگاری و افزایش تاب‌آوری بخش کشاورزی در برابر تغییرات اقلیمی است.
پاسخ به تغییرات اقلیمی با «شورورزی»؛ از تامین علوفه تا مهار ریزگردها

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات شوری در این کارگاه آموزش ملی که توسط موسسه آموزش و ترویج کشاورزی در روز یکشنبه ۱۳ مهرماه برگزار گردید، جمع کثیری از مدیران، محققان، کارشناسان و مروجان حضور داشتند و سرپرست مرکز ملی تحقیقات شوری سخنران این کارگاه بود. محمدحسن رحیمیان اذعان داشت که شورورزی یک راهکار علمی و عملیاتی برای سازگاری و افزایش تاب‌آوری بخش کشاورزی در برابر تغییرات اقلیمی است. این راهکار بر اساس استفاده بهینه از منابع آب نامتعارف و بسیار شور بنیان‌گذاری شده است و ضمن کمک به تامین بخشی از علوفه مورد نیاز کشور  و نقش آفرینی در تامین امنیت غذایی جامعه، می‌تواند به حل برخی چالش‌های اجتماعی نظیر اشتغال و یا مسائل زیست محیطی نظیر مهار ریزگردها، احیای اراضی، کنترل سطح ایستابی، احداث بادشکن، جلوگیری از فرسایش و آلودگی خاک نیز کمک نماید.

لازم به ذکر است که مرکز ملی تحقیقات شوری پیشرو در معرفی و تبیین واژه «شورورزی» بوده و  سعی دارد که با در نظر گرفتن ظرفیت‌های اکوسیستمی موجود در مناطق مختلف جغرافیایی کشور، تهدیدهای موجود در زمینه منابع آب و خاک بسیار شور و نامتعارف را تبدیل به فرصتی برای تامین علوفه، ایجاد امنیت غذایی، اشتغال‌زایی و ارائه خدمات زیست‌محیطی به کشور نماید.

کلیدواژه‌ها: کارگاه ، شورورزی

آخرین ویرایش۱۴ مهر ۱۴۰۴

اخبار مرتبط