در نشست تخصصی آسیب‌شناسی صنایع غذایی عنوان شد؛

مجلس در مسیر حمایت از صنایع غذایی و کشاورزی

اصلاح قوانین و تسهیل فرآیندها اولویت مجلس برای توسعه پایدار صنایع غذایی است
۲۸ مهر ۱۴۰۴ | ۱۰:۳۱ کد : ۴۲۳۰ اخبار مراکز
تعداد بازدید:۳۶
نشست تخصصی آسیب‌شناسی صنایع غذایی با حضور نمایندگان مجلس، فدراسیون صنایع غذایی و مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار شد. در این نشست که به بررسی مشکلات و چالش‌های تولید محصولات غذایی اختصاص داشت، بر ضرورت اصلاح قوانین، تسهیل فرآیندهای کسب‌وکار و حمایت هدفمند از تولیدکنندگان تاکید شد.
مجلس در مسیر حمایت از صنایع غذایی و کشاورزی

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره)، نشست تخصصی آسیب‌شناسی صنایع غذایی با حضور احمد آریایی‌نژاد، رئیس کمیته درمان کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، محسن نقاشی، رئیس فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی و کشاورزی ایران و حجت‌اله ربانی‌نسب، رئیس مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره)، با همکاری فدراسیون تشکل‌های صنایع غذایی کشور در این مرکز برگزار شد.

ربانی‌نسب در خصوص نقش مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) در ارتقاء تعاملات بین بخشی گفت: "این مرکز با برگزاری نشست‌های تخصصی با حضور مسئولان دولتی، بخش خصوصی و اعضای هیات علمی سازمان تات، بستری مناسب برای طرح و بررسی موضوعات کلیدی فراهم می‌کند و پس از هر نشست، گزارشی جامع از مباحث مطرح شده به مسئولان ذی‌ربط ارائه می‌شود تا زمینه تصمیم‌گیری و رفع چالش‌ها فراهم آید".

از سوی دیگر، آریایی‌نژاد با تأکید بر تلاش مجلس در بهبود قوانین و فرآیندهای کسب‌وکار در صنایع غذایی و کشاورزی اظهار داشت: "مجلس شورای اسلامی با جدیت در پی انجام اقدامات مؤثر برای اصلاح قوانین و تسهیل فرآیندهای مرتبط است و با همکاری نهادهای ذیربط و بهره‌گیری از نظرات کارشناسان، فضای کسب‌وکار برای تولیدکنندگان بهبود خواهد یافت". وی افزود: این اقدامات در راستای حمایت از تولیدکنندگان و ارتقاء امنیت غذایی کشور انجام می‌شود.

محسن نقاشی نیز با انتقاد از انفعال دولت در حمایت از تولیدکنندگان گفت: "واحدهای تولیدی در شرایط رکود و فشارهای بین‌المللی در حال تعطیلی و تعدیل نیرو هستند. او خواستار تدوین قوانین مبتنی بر تحلیل‌های فنی، افزایش شفافیت در صدور مجوزها، کاهش بدهی‌های اداری و بهبود برنامه‌های آموزشی و پشتیبانی مالی برای ارتقاء تجهیزات و فناوری‌ها شد.

در این جلسه، تولیدکنندگان مسائل و مشکلات خود را در زمینه تولید محصولات غذایی مطرح کردند و بر اهمیت تولید محصولات غذایی به عنوان یکی از حلقه‌های کلیدی امنیت غذایی کشور تأکید شد

کلیدواژه‌ها: مرکز آموزش عالی امام خمینی آموزشکده کشاورزی

آخرین ویرایش۲۹ مهر ۱۴۰۴

اخبار مرتبط