در راستای همکاری‌های مشترک مرکز با معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز؛

امکانات مراکز تحقیقات کشاورزی برای صیانت از امنیت غذایی بکار گرفته می‌شوند

۰۸ آذر ۱۴۰۴ | ۱۰:۲۶ کد : ۷۰۵۶ اخبار مراکز
تعداد بازدید:۸
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز گفت: امکانات دانشگاهی و مراکز تحقیقات کشاورزی برای حفظ ایمنی غذا و صیانت از امنیت غذایی بکار گرفته خواهند شد.  همچنین رئیس مرکز تحقیقات صفی‌آباد در خصوص تنظیم تفاهم‌نامه بین مرکز تحقیقات صفی‌آباد و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز استقبال و آمادگی مرکز صفی‌آباد را برای همکاری با مرکز تحقیقات سم‌شناسی اعلام نمود.
امکانات مراکز تحقیقات کشاورزی برای صیانت از امنیت غذایی بکار گرفته می‌شوند

 به گزارش روابط‌عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی‌آباد دزفول به نقل از ایرنا، مسعود مهدوی‌نیا روز چهارشنبه مورخ ۵ آذر در نشستی که به میزبانی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی‌آباد دزفول در سالن جلسات این مرکز در راستای همکاری‌های مشترک مرکز با معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز برگزار شد، بیان کرد: امروز به‌اتفاق اعضای گروه سم‌شناسی دانشکده سم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی و معاونت غذا و داروی دانشگاه از مرکز تحقیقات صفی‌آباد بازدید و امکانات در حد خوب و قابل‌قبول ارزیابی شد.

 وی اظهار امیدواری کرد با این همکاری، ایمنی غذا و صیانت از امنیت غذایی به‌عنوان مؤلفه‌های مهم سلامت موردتوجه دانشگاه و جهاد کشاورزی قرار گیرند.

 معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز بیان کرد: مرکز تحقیقات صفی‌آباد به‌عنوان آزمایشگاه همکار درخصوص محصولات تراریخته، شناسایی فلزات سنگین و باقیمانده سموم می‌تواند به ایمنی غذا کمک کند.

 مهدوی‌نیا تصریح کرد: معاونت غذا و دارو نیز می‌تواند به‌عنوان یک بازوی قوی در امر نظارت در این راستا به وظایف خود عمل کند.

 وی با بیان اینکه ایمنی غذا یک موضوع بسیار مهم و از وظایف ذاتی وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو است، افزود: طرح‌های سازمان جهاد کشاورزی علاوه بر دنبال کردن امنیت غذایی در راستای ایمنی غذا نیز می‌تواند با همکاری وزارت بهداشت دنبال شود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز، هدف از این بازدید را گرفتن ایده عنوان کرد و گفت: اطلاعات سازمان غذا و دارو و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی‌آباد دزفول و اطلاعات کنگره سم‌شناس باید مورد توجه قرار گیرند.

 وی ادامه داد: می‌توان دستورالعمل و طرح‌های مشترکی تعریف و با همکاری طرفین در راستای ایمنی غذا به‌صورت هماهنگ به نتایج مطلوب دست یافت.

 مهدوی‌نیا گفت: وجود نیروی کارآمد، متخصص و با انگیزه و آماده همکاری در مرکز تحقیقات کشاورزی صفی‌آباد باعث خرسندی است که باید از این ظرفیت استفاده کرد.
سید محمود طبیب‌غفاری رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی‌آباد دزفول نیز از تنظیم تفاهم‌نامه بین مرکز تحقیقات صفی‌آباد و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز استقبال و آمادگی این مرکز را برای همکاری با مرکز تحقیقات سم‌شناسی اعلام کرد.

 معصومه برادران معاون پژوهشی مرکز تحقیقات سم‌شناسی نیز بازدید از مرکز تحقیقات کشاورزی صفی‌آباد را بسیار مثبت ارزیابی کرد و گفت: این بازدید به‌منظور اطلاع از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های مرکز تحقیقات کشاورزی صفی‌آباد و نیروهای توانمند در این مرکز انجام شد.

 وی افزود: قرار است در قالب تفاهم‌نامه فی‌مابین مرکز تحقیقات سم‌شناسی و مرکز تحقیقات کشاورزی صفی‌آباد طرح‌های مشترکی تعریف شود تا بتوانیم با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های متخصصان این مراکز برای به سرانجام رساندن طرح‌های تحقیقاتی اثرگذار در زمینه استانی و ملی کمک کنیم.
برادران اظهار امیدواری کرد: با استفاده از ایده‌های متخصصان ۲ مرکز و وجود دستگاه‌های پیشرفته در آزمایشگاه‌های مرکز تحقیقات صفی‌آباد ظرفیت‌های مرکز تحقیقات سم‌شناسی به سرانجام برسد.

 مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی‌آباد دزفول به‌عنوان بزرگ‌ترین مرکز تحقیقات جنوب غرب کشور پس از بررسی‌ها و مطالعات اولیه‌ای که از اراضی آبخور سد بزرگ دز در سال ۱۳۳۹ آغاز شده بود به طور رسمی در سال ۱۳۴۲ در قلب اراضی ۱۲۵ هزارهکتاری شبکه آبیاری دز در شمال خوزستان افتتاح شد.

جهت دریافت لینک کانال ایتای سازمان کلیک کنید


اخبار مرتبط